2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب این پزشکه اون پرستار(نه) 

اگه مثلا برعکس میشد خوب بود

لطفا وقتی با نظرم یا حرفم مخالفی بدون هیچ حرف و ریپلای کردنی ازپستم رد شو!!!!  مجبور نیستم طبق خواسته و فکر شما نظر بدم که، منم طرز فکری دارم وَ این کاملا ب خودم مربوطه🧡

موقعیت های بهتری هست

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

نه نامزد باشن عقد نکن فقط یه انگشتر نشون بیارن 

اها باز اینجوری بهتره به نظرم.

فقط بدبختی اینه آدما تو دوران نامزدی بلانسبتت کور میشن🤦‍♀️

اگه عزیزم اینی که میگی خودت هستی خیلی حواستو جمع کن تو دوران نامزدی تمام اخلاقای بد آدما و تا حدودی خانوادشون مشخص میشه فقط میگم که تو دوران نامزدی چشامونو وا نمیکنیم که ببینیم در صورتی که این دوران فقط واسه شناخته.

تف تو ازدواج تف تومتاهلی

🤣

لطفا وقتی با نظرم یا حرفم مخالفی بدون هیچ حرف و ریپلای کردنی ازپستم رد شو!!!!  مجبور نیستم طبق خواسته و فکر شما نظر بدم که، منم طرز فکری دارم وَ این کاملا ب خودم مربوطه🧡