2777
2789
جوری بود ک دیگه دلش نمی‌خواست بره بیرون و با بچه ها بازی کنه. رفته بودیم دریا با پسر خاله ش بازی میک ...

حالا تلویزیون خاموش کردم و هر روز می‌فرستم بیرون. گذاشتم کلاس. دیروز رفتم تو کلاسشون دیدم با بچه ها داره بدو بدو می‌کنه  از مربیش پرسیدم این با بچه ها بازی می‌کنه یا نه. گفت بچه نرمالیه با بچه ها هست. ولی نمی‌دونم چرا وقتی پیش منه از بس بهش تذکر دادم با بچه ها بازی کن. پیش من ک هست میگه مامان من نمی‌رم با بچه ها بازی. 

حالا تلویزیون خاموش کردم و هر روز می‌فرستم بیرون. گذاشتم کلاس. دیروز رفتم تو کلاسشون دیدم با بچه ها ...

اوتیسم طیف گسترده داره.ارتباط چشمی داره؟

جایی خیره میشه ؟

یا ب چیزی خیلی حساسه؟؟مثله جنس لباس یا حتی اسمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص چی؟

کلونازپام برای شب و برای روز هم یکی داد امشب رفته بودم دکتر عمومی

الان مال شب رو خوردم سه بار نفسم تو خواب قطع شد همسرم ترسید الان مجبورم کرده بیدار بمونم.

البته دکتر مغز و اعصابم برام متورال و آلپرازولام نوشته بود سه هفته خوردم تو این ۳ هفته ۳ بار حمله داشتم

چه کنم

قرص های دکتر امشبو نمیخام بخورم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
عزیزم من ۶ سال پانیک دارم و بدترین چیزی که دارم دیشب دوباره پانیک شدم و حال داغون کاش یه گروه بزنی ...

پانیک بدترین مریضی دنیاست بنظرم. چون در آن واحد جسم و روحت رو درگیر می‌کنه. ی بار به اصرار خواهر شوهرم گفت امروز قرص نخور برو زالو درمانی انقد خوبه. اون موقع ها من تو اوج بیماری بودم. قرصم رو نخوردم. خوابم نمیومد خوابم فقط چرت بود . همینطور ک ب زور خودمو مجبور ب خواب میکردم به چرت رسیدم ک بچه ها بلند خندیدن با عصبانیت گفتم ساکت. پسرم ترسید ناگهان عذاب وجدان گرفتم از حرکتم. یهو حس کردم داره پانیک بهم دست میده. رفتم تو بالکن  جاریم دنبالم اومد یک حس عجیب بهم دست داد زدم زیر گریه. جاریم می‌گفت چته چرا اینجوری می‌کنی خدا رو شکر زندگی خوب. بچه خوب شوهر خوب. چته . بخدا یک حس عجیبی بود انگار تو دنیا هیچ کس نبود انگار یهو تمام دنیا خالی شده بود و من تنها موندم. یعنی انقد حس غم عجیبی بود. خیلی بد بود. هر بار یک حسی رو تجربه میکنم ی بار حس مرگ. و بارها حس دیوانه شدن و غش کردن

حتما برو روانپزشک دارو بگیر درکنارش مشاوره هم برو برادرم پانیک داشت الان خوبه

چی شد خوب شدن عزیزدلم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
اینکه همش راه می‌ره و میدوه و خیال پردازی می‌کنه حرکات تکراری نیست؟؟  چند روزه سعی میکنم انقد ... : /discussion/topic/11380017/%d9%be%d8%a7%d9%86%db%8c%da%a9?postId=297137406 : /discussion/topic/11380017/%d9%be%d8%a7%d9%86%db%8c%da%a9?postId=297137406

گلم شماحساسی و وسواس داری نسبت بهش

.سوال پرسیدن روندطبیعی بزرگ شدن بچه هاش

بچتون اوتیسم نیس

بچه های اوتیسم خیلی کم پیش میادصحبت کنن،اکثرشون حرف نمیزنن چه برسه مدام سوال بپرسن

اصلاباکسی بازی نمیکنن وارتباط نمیگیرن

یکجابندنمیشن ونوک پاراه میرن

ارتباط چشمی ندارن

به نوریاصدا ویابوی خاصی حساسن

و،،،

چن سالشه؟بازم میخای برای اطمینانت ببرش دکتر

وخدایی که بشددددت کافیست❣
بعد یکسال خوب شدین کامل؟

اره عزیزم 

من اول فک میکردم دیگه تا اخر عمر باید قرص بخورم خیلی ناراحت بودم ولی دکترم خیلی مهربون بود بهم قول داد خوب میشم خوب شدم 

قطع کردم 

جلسه اخر یادمه بهم گفت تو از منم که سالمتری لوس بازی در نیار دیگه قطع کن داروهارو 

پانیک بدترین مریضی دنیاست بنظرم. چون در آن واحد جسم و روحت رو درگیر می‌کنه. ی بار به اصرار خواهر شوه ...

پانیک از اتفاقات بچگی هم منشا میشه ک رفته تو ناخوداگاهت.بری روانشناس صحبت کنی احتمالا سر باز کنن مشکلاتت ک روحتم خبر نداره