2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سرویس طلا خریده.

895 بازدید | 81 پست

نامزدم سر خرید عقد من بزور یکم طلا خرید، حالا اینو اصلا بیخیال 

الان هم همش میگه پول ندارم و میگه از بابات فعلا پول بگیر، منم همش سعی میکنم کم خرج کنم میگم اذیت نشه الان پول نداره‌. 

ولی مامانش با پول این سرویس طلای ۲۰۰ میلیونی خریده.

میخوام به روی شوهرم بیارم، بهش بگم؟

مامانش از وقتی پسرش عقد کرده همش از پسرش پول میگیره واسه خودش خرید میکنه، بعد برای من زورشون میاد یه لباس شوهرم بخره.

میخوام بهش بگم اگه میخای واسه من بچه ننه بازی در بیاری و منو غریبه حساب کنی و بترسی یوقت واسه من خرج کنی و فقط اونا جز خانوادت باشن بهم بگو همین الان تمومش کنیم.

بگم ایا؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو نگو 

ولی خرج کن 

بگو بابام مثلا فلان چیزو خرید تو اونو بخر 

یا بخند و بگو اگه قرار بود بابای من خرجمو بده که دیگه شوهرم نمیداد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

از کجا می‌دونی پول همسر شماست؟ 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘