2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سرویس طلا خریده.

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وقته بهش میگم هی میگه ندارم، هیچی ندارم، ۶ ماااههه، من خرم باور کردم که نداره، بعد واسه ننش دار ...

خب گربه رو دم حجله بکش 

چون بعدا بدتر میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
این شوهرا رو از کجا پیدا میکنید 😐

چیه این یاد گرفتین راه ب راه توی نی نی سایت ب هم میگن 😐😐😐😐

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
تقصیر خودت  خرج نکنی برای یکی دیگه خرج میکنه

دقیقن 

من دست خودم نیست ول خرجم بنظرم خصوصیات یه مردادی همینع 

ولی یه مدت گفتم بزار کم خرج کنم دیدم ن باو این هر چی میورد خرج میشد برا بقیه شوهرم پسر اخره خرج اونا هم با شوهرمه یکسره هم مهمون میاد براشون شوهرم باید خرج کنع خلاصه دلت نسوزه خرج کن نزار عادت کنه😐

.
چون فقط این تو خانوادشون کار میکنه و مرد هست

اول خوب تحقیق کن  مطمین شدی به همسرت بگو . درست نیست از شما توقع داشته باشه خرج نکنید و رفاه و آسایش شما براش مهم نباشه .

ی درصد هم شاید  مادر همسرت خودش پول داشته جایی سرمایه گذاری کرده الان داره طلا میخره. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
اون یه پیرزن ۶۰ سالس، شوهرشم خیلی وقت پیش فوت شده، فقطم همین پسرش کار میکنه، یه خواهرم داره شوهرم&nb ...

اگ کسی با قطعیت نگفته شوهرت طلا خریده دعوا ننداز...پیرزنه خب مشخصااینهمه سال یه چیزی توپربالش داشته که رفته خریده شاید زمینی چیزی فروخته یا سرمایه پنهانی داشته

شاید پس انداز داشته حالا طلا خریده یا ارث بهش رسیده

نه مطمعنم نداره، چون دیدم همش از شوهرم پول میخواد، این واسش میفرسته، ولی جدیدا که میگفت ندارم اصلا خبر نداشتم همرو داره اونجا میفرسته

اگه واقعا راست میگی ومیگه ندارم اصلا به ازدواج باهاش فکر نکن.کسی که از حالا باهات رو راست نیست بری زیر یه سقف مطمئن باش مخفی کاریاش بیشتره وخانوادش در اولویت هستن فقط میخوای عذاب بکشی از دست کاراش تمومش کن مهریت رو هم بگیر ،بگو نداری به من پول جیبی بدی میرم به پدرم رو میزنم بعد واسه مادرت داری خرج کنی!!!