2777
2789
عنوان

در مصرف انرژی صرفه جویی میکنین؟

92 بازدید | 7 پست

شماهم دغدغه انرژی رو دارین من همیشه نگرانم که نکنه بچه هامون برای تامین انرژی به مشکل بر بخورن

مثلا من معمولا لامپ های کمی روشن میکنم یا لوستر معمولا خاموشه درجه کولر رو ۲۴ به بالا میذارم گاهی ۲۷ یا ۲۸ اگه خیلی گرم نباشه

تو ساعات پیک معمولا  از وسایل غیرضروری استفاده نمیکنم و تا جایی که دستم برسه صرفه جویی میکنم

بعضی وقتا که کولر رو روشن میکنم به این فکر میکنم آیا همه شهرها و خونه ها برق دارن بعد همین باعث عذاب وجدان میشه برای من

کلا خیلی نگران انرژی هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم که تا ورود میکنه تو خونه تمام خونه رو منور میکنه لامپ ها همه از دم روشن برق حمام دسشویی یادش میره خاموش کنه من خودم همیشه لامپ اضافی و خاموش میکنم تا عصر اصلا هیچ لامپی روشن نمیکنم کولرم دو ساعت روشن باشه خونه کاملا سرد میشه خاموش میکنم 

آفرین به شما. تو ایران متاسفانه خیلی تو مصرف انرژی دقت نمیکنن

قربون شما

واقعا به هر کسیم که بگی میگه استفاده میکنم هزینشو میدم

ای کاش متوجه بودند که  منابع انرژی تجدید پذیر نیستن و وقتی خدای ناکرده منابع ما تموم شه با پول نمیشه اون رو خریداری کرد

شوهرم که تا ورود میکنه تو خونه تمام خونه رو منور میکنه لامپ ها همه از دم روشن برق حمام دسشویی یادش م ...

همسر منم همین بود از بس حرص میخورم الان یه کم رعایت میکنه

شما فکر کن یک ساعت دنیا رو بدون همین برق میتونی تصور کنی؟

فکر کنم اون نقطه پایان دنیاست

برای من که خیلی ترسناکه

همسر منم همین بود از بس حرص میخورم الان یه کم رعایت میکنه شما فکر کن یک ساعت دنیا رو بدون همین برق ...

برق نباشه که بدبختیمممم واقعا ۷۰ درصد زندگیمون و همین برق را میندازه والا لباسشویی تلوزیون شارژ کردن گوشی لپتاب جارو برقی آبمیوه گیری حتی برق نباشه آب هم به طبقات بالاتر نمیرسه ووو...