دوستان 17 سالمه به پول نیاز دارم مجبورم کار کنم ولی نمیدونم برم سمت چه کاری
برای آرایشگری هم خیلی مطمئن نیستم
بجز آرایشگری چه پیشنهادی دارین؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
همهی اینا چندسال آموزششون طول میکشه تا برسه به اینکه بخوای به درآمد برسی
من الان به پول نیاز دارم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب پیدا کردنش آسون نیست و اینکه اکثرا افراد باتجربه میخوان
همهی اینا چندسال آموزششون طول میکشه تا برسه به اینکه بخوای به درآمد برسی من الان به پول نیا ...
برو داخل دست یک خیاط نیاز به آموزش چند ساله نیست در حد اتو ، اینا انجام میدی کم کم با نگاه یاد میگیری بقیشو ادامه میدی
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
آموزشش چندسال طول میکشه تا اینکه بخوای به درآمد برسی من الان به پول نیاز دارم
بعدشم دخترخالم یه ساله داره میره یاد بگیره میگیره نمیصرفه تولیدی جنس میاره تکهای 12 هزار یا اون روز خودش میخواست یه پیرهن بدوزه میگفت پول پارچهاش با پول آمادهاش یکی بود
خب پیدا کردنش آسون نیست و اینکه اکثرا افراد باتجربه میخوان
تو اینستاگرام میزنن پیجای مختلف که ادمین میخوان برو چک کن عزیزم ، خیلیاش در حد پاسخگویی و رسیدگی به دایرکتای اینستاشونه مخصوصا انلاین شاپها نیازی به اموزش خاصی نداره
برو داخل دست یک خیاط نیاز به آموزش چند ساله نیست در حد اتو ، اینا انجام میدی کم کم با نگاه یاد میگیر ...
واقعا فکر کردی اونقدر آسونه؟ 😐
اونیکه آموزش میبینه چندسال طول میکشه تا بخواد تموم کنه آموزش ها رو چه برسه بخوای با نگاه یاد بگیری
اموزش نرو. برو کارگاه های خیاطی اول کارای سبک بهت میدن اتو کشی و راسته دوزی هم بهت پول میدن هم رایگا ...
پولش کمه نمیصرفه آموزشش طولانیه علاقه ندارم
تو اینستاگرام میزنن پیجای مختلف که ادمین میخوان برو چک کن عزیزم ، خیلیاش در حد پاسخگویی و رسیدگی به ...
ممنون از پیشنهادت چک می کنم
واقعا فکر کردی اونقدر آسونه؟ 😐 اونیکه آموزش میبینه چندسال طول میکشه تا بخواد تموم کنه آموزش ها رو ...
خیاطی کار خاصی نداره