2777
2789
عنوان

شغل مناسب دختر نوجوون 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 76 پست
اول رو اخلاق و رفتارت کار کن بعد بگرد دنبال کار. با این اخلاق بعنوان خدمه هم استخدامت نمیکنن

نظر تو هیچ اهمیتی برام نداره همون خدمه هم حقوقش خوب باشه هیچ مشکلی ندارم فعلا کسی که هم تهمت زده هم قضاوت کرده هم طلبکاره تویی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اسی فروشندگی برو حتی اگر حقوقش کم باشه بعد یک سال که تجربه بدست آوردی برو یه جای دیگه که بخاطر سابقه ...

من همچین فکری نکردم من الان به پول نیاز دارم نه یه سال دیگه واسه همین اینکارا به درد من نمیخوره من کنکوری‌ام الان پول میخوام که چیزایی که لازم دارم رو بگیرم کتاب تست‌هام و... بگیرم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792