2777
2789

سلام بله شرکت سان تیم یه شرکت با کیفیت من خودم قبلا هم تو نفیس بودم هم تو نیوشا کار کردن فروش اونجا سخت بود و محصول بی کیفیت نارضایتی زیاد خرید اجباری 

ولی اینجا اصلا خرید اجباری نداره چون نفیس خرید نمیزدی حذف میشدی ولی اینجا چنین چیزی نداره 

جلسات اجباری نیست و تا اون حدی ک یاد بگیری بری اقدام کنی 

محصولاتش تحت لیسانس انگلیس 

بهتون مدرک پوست و مو میدن تحت نظر دکتر شایگان مهر 

میتونی محصولاتو  بدی داروخونه فروش بالاست و قبول کرنش برای مردم چون کیفیت داره راحته چون نارضایتی اصلا نداره راحته 

سلام بله شرکت سان تیم یه شرکت با کیفیت من خودم قبلا هم تو نفیس بودم هم تو نیوشا کار کردن فروش اونجا ...

پس شما تو نفیس نبودی یا بودی با تیم خوبی نبودی کی گفته نفیس خرید اجباری داره چطور برای ما نداره؟ شرکت شما معلوم نیست چطور تاسیس شده اساسش تخریب شرکت نفیسه شما فرهنگ نتورک رو یاد بگیرید میخوای نون در بیاری موفق باشی ایشالله کسی جلوتون نگرفته اما چرا میخواین شرکت های نفیس و نیوشا رو تخریب کنید؟ واقعا نیتتون چیه اگر شرکتتون ادعا داره بی نظیره مزایای بهتری داره نیاز به تخریب شرکت دیگه ای نیست کارتون کنید چی کار به شرکت های بازاریابی دیگه دارید. شرکت تازه تاسیس شده رو با شرکتی که 6 ساله پرقدرت داره کار میکنه مقایسه میکنید 

محصولات نفیس هم نارضایتی آنچنانی نداره بعضیا هم که ناراضی بودن مشاوره خوبی نمیشدن برای من اصلا مشتری ناراضی ندارم اتفاقا اطرافیانم خیلی راضین تو همه خونه ها محصولات نفیس هست این یعنی قدرت نفیس که این قدر محصولاتش با کیفیت و معروف هست که برای همه شناخته شده هست. این که هم به داروخونه میخونید بفروشید اسمش فروش مستقیم بازاریابی نیست عدالت نیست عدالت یعنی اونی که تو روستا کار میکنه با اونی که تو شهر هر دو به یه میزان بتونن فعالیت کنن این که یکی دوست و رفیق تو داروخونه داشته باشه یکی نداشته باشه و بتونه به داروخونه ها بفروشه بقیه نتونن این عدالت نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزان  من ۴ساله تو نفیسم هیچ مشکلی نداشتم عالی بود ولی از وقتی پلن درآمدزایی تغییر کرد دیگه پایین مجموعه پورسانتی نمیگرفت همه پورسانت ها برای بالایی ها بود 

کم کم محصولات بی کیفیت شدن  محصولات عمومی حذف شدن حجم محصول کم شد ولی در عوض قیمتا خیلی گرون شد 

اخرین از محصولات اوره اوسرین و کرم ضدلک همه مشتری ها ناراضی بودن بوی ترشیده میدادن  شرکت هم جوابگو نیود 

قصد تخریب نفیس رو ندارم ولی از نظر من دیگه مناسب کار کردن نیست 

سان تیم خیلی تحقیق کردم ادم بی تجربه ای نیستم ۴سال نتورک کار کردم  کاااملا مجوز داره محصولات تحت لیسانس انگلیس  قیمت و حجم محصولات مناسب 

خود دکترشایگان مهر تولید میکنه و مشکلی در محصول باشه باخیال راحت میتونیم شخصا با دکتر شایگان مهر در میان بذاریم و مشکل حل بشه و محصلی ناراضی بودین ب شرکت برگشت میزتید پولتونو پس میگیرید حتی اگه محصول تموم شده باشه 

اینجا خیلی راحت محصول فروش میشه چون دکترشایگان مهر معروفه و همه محصولاتش رو قبول دارن 

شما میتونید تو گوگل راجبش تحقیق کنید 

اگه سوالی بود در خدمتتون هستم 09184994315 خانم شفیعی 

پس شما تو نفیس نبودی یا بودی با تیم خوبی نبودی کی گفته نفیس خرید اجباری داره چطور برای ما نداره؟ شرک ...

عزیزم ناراحت نشو سه سال تو نفیس بودم گند زدن به پوست موم نصف موام ریخت،بالاسریهای خیلی بی حرمتی داشتم که دم‌به ساعت تهدیدم میکردن که میگیم به اقای .... لفتتو بزنه، چیزی به آدم یاد نمیدن،ففط انتظار دارن خرید بزنی که پورسانتشو بگیرن، بله من خودم اونجام خرید نزنی حذف میشی خرید اجباریه،حتی روز ثبت نام خرید نزنی یه هفته بعدش حذف میشی ،مالیات شرکتشو از من فروشنده میگیره که خودش میگه پانزده درصد سود میبری خودش نه درصدشو‌میبره واسه مالیاتی که باید خودش بدهداین همه سود میخوره از من میگیره،پول پست رو که میدی چیزی برات نمیمونه مگراینکه‌کلی جنس بخری که اونم خودت میدونی  چقد سخت باید بفروشی 

عزیزم ناراحت نشو سه سال تو نفیس بودم گند زدن به پوست موم نصف موام ریخت،بالاسریهای خیلی بی حرمتی داشت ...

درست میگی من خودم مدتیه از نفیس خارج شدم و وارد شرکت سان تیم شدم اولش گارد داشتم اما دیدم حجم محصولات نفیس کم شده و جدیدا مشتری ناراضی دارم پیدا میکنم لغو زدم اما تا زمانی که بودم واقعا نفیس اینجور نبود که تمام محصولاتش بی کیفیت باشه از کل اون محصولات دو سه تا بی کیفیت بود ولی جدیدا خیلی بی کیفیت داشت میشد با تحقیق خیلی زیاد از نفس خارج شدم و متاسفم برای شما که این اتفاقا واسه موهاتون افتاد

سلام دوستان من از سان تیم خیلی راضیم. از طریق پیج اینستا یکی از لیدرای قدرتمندخانمش وارد بکار شدم . خاسید دایرکت بدید راهنمایی کنم بسیار از شرکت. تیم و لیدرا و کیفیت جنسا راضی هستم.  

سلام دوستان من از سان تیم خیلی راضیم. از طریق پیج اینستا یکی از لیدرای قدرتمندخانمش وارد بکار شدم . ...

سلام دوست عزیز من کلیپ تبلیغاتی سان تیم رو تو آپارات دیدم و میخوام با این شرکت بیشتر آشنا بشم ، خوشحال میشم اگه بتونید من و به این تیم معرفی کنید.

آیدی تلگرامم: @Shahriyar60tir

پس شما تو نفیس نبودی یا بودی با تیم خوبی نبودی کی گفته نفیس خرید اجباری داره چطور برای ما نداره؟ شرک ...

سلام و وقت بخیر بیاید واقعیتهارو ببینید

من هم ۴سال نفیس کار کردم درامد هم داشتم پویا بودم

ولی پلنها تغییر کرد

مالیت مشاورها اصافه سد که از سود ما بود

کیفیتها خیلی اومد پایین  و حجم هم کم

وگرنه چه فرقی داره همه ی ما وارد این شرکتها شدیم برای درامد شرکت بابامون نیست که

من هم الان ۸ماهه وارد سان تبم سدم و عالی هستش کیفیت محقولاتش هم عالیه

هرکسی اطلاعات بیشتر میخولد میتونه بیاد تلگرام من کامل پلنها و محصولات رو باز کنم بتونه بهتر تصمیم بگیره @oryalimohanadi

بهتره اطلاعاتمون رو کلمل کنیم و بعد تصمیم درست برای مسیر موفقیتمون بگیریم

سلام 

منم شرکت نفیس بودم

ولی پلنش رو عوض کردن و منم اومدم سان تیم

اینجا جای رشد زیاده

محصولات ببنظیره

فقط کافیه یه فیس واشش رو امتحان کنین 

تا خودتون با چشمتون ببینین

باید پوست و مو و مشکلات پوست و مو رو یاد بگیرین

حتی کمی هم اطلاعات از بیماری های هورمونی و مشکلات داخلی داشته باشین

تا بتونین مشاوره ی خوبی بدین

حداقلش اینه که بعد از آشنایی با محصولات

خودتون برای خودتون محصول رو با تخفیف می خرین

و استفاده می کنین 

دوستان متاسفانه توی شرکت سان تیم شیفت زیاده و لیدر ارشدشم خانم سدیدی رو تیماشو ازش گرفتن با نامردی و برنامه  حذفش کردن . برید اینستاش سوال کنید چه بلاهایی سرش اوردن بعد اینکه اون شرکتو بزرگ کرد . 

شرکت سان تیم شرکت شیفت نامگزاری باید بشه.کسی تو اون شرکت ورودی نمیگیره و همه دارن از هم شیفت میزنن.

واردش نشید خودتونو بدبخت نکنید . اونجا  همه دارن از هم تیم میزنن و افتضاححححه من رفتم پشیمون شدم . 

سلام دوستان من از سان تیم خیلی راضیم. از طریق پیج اینستا یکی از لیدرای قدرتمندخانمش وارد بکار شدم . ...

دوستان من پشیمون شدم از رفتنم شمام گول نخورید نرید.  اولش فقط در باغ سبز نشون دادن متاسفانه 🥲🥲🥲 گول اینایی ک اینجا میگن خوبه رو نخورید. خودشونم ازهمون ادمان حتما