2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 75 پست
اون یکی که دروغ میگه من بهم ثابت شده  میگم چکار کنم راضی شه بهشون بگن بیان خواستگاری

خب اینجور که معلومه خواهرت و شوهرش کلا از هر شیطون پایین نمیان تنها راهش اینه خودت طرح و نقشه بکشی با پسره روبرو شی کم کم باهم ارتباط میگیرین حالا اسم و فامیلشو اینستا سرچ کن شاید پیداش کردی

خدا شاهد الان گریه کردم الان بغض دارم  همشون بدن از موضوع خواستگاری فقط خواهرم مامانم دامادمون ...

ببین به نظر من یجور شماره پسره رو گیر بیار به خودش زنگ بزن بگو جواب منفی که بهتون دادن از طرف من نبوده من میخوام بیشتر باهم آشنا شیم

خونواده دلشون برات نسوخته به هیچکدومشون نگو..

از طریق یه دوست ک مطمئنه یا یه فامیل رابط یا هرکی شماره پسره رو گیر بیار و حتما بهش زنگ بزن

ازش هم خواهش کن که این تماس بین خودتون بمونه که یموقع به گوش خونوادت نرسه اذیتت کنن

دیگه هم گریه نکن اگه خدا بخواد و اون لیاقتتو داشته باشه بهش میرسی هرکاری کردی خبرشو بهم بده 

منم عروسیتون دعوت کن 🧸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ✨️🌱

میدونم الان ناراحتی 

ولی لطفا خودت رو آروم کن ...

خود...کشی راهش نیست 

من کسانی رو در سایت دیدم که همین تاپیک زدند حالا برای مشکل های دیگه 

اما از خود ... کشی پشیمون شدند الان هم بخشی از مشکلاتشون حل شده یا حداقل دیگه به فکر خود.... نیستند  

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

ببین منم خیلی مشکلات با خانوادم داشتم و دارم خیلی سختی کشیدم در اون حد درگیری داشتیم که میخواستن منو ببرن بندازن تیمارستان..همین سه روز پیش چون یه آهنگ با صدای خانم گذاشته بودم مامانم چه نفرین هایی که بارم نکرد..بهم گفت ایشالله هرشب تب کنی بمیری هر روز بیام سرقبرت نفرینت کنم الهی از قبرت آتیش بزنه بیرون..میبینی در این حد!!! هی بهم میگه زودتر شوهر کنی بری از دستت خلاص شم ..میام یه لقمه نون بحورم میگه  مردم دختر ترکه ای میخوان نه تو که پهن و چاقی ..بهش محبت میکنم بوسش میکنم میگه بدم میاد باید بری شوهر کنی میخوای اینکارا رو کنی.. و....

من قبلا مثل تو بودم ولی دیدم همچین ادمایی اصلا ارزش اینو ندارن که من زندگیو به کام خودم تلخ کنم..من یه مدت که ازشون دور بودم فهمیدم زندگی واقعا اون چیزی نبود که بهم نشون میدادن ،دیدم زندگی خیلی قشنگتر وبهتر از چیزیه که من با اونا تجربه کردم...تحمل کن میدونم سخته ولی باورکن این آدما ارزش مردن ندارن..

خدا شوهرتو بچتو برات نگهداره❤️🙃

مرسی گلم به نظر من هیچ سنی نداری زیر بار حرفاش نرو اگر خدانکرده بخاطر فشارش با یه آدم ناجور ازدواج کنی تا آخر عمر پشیمون میشی و میگی چرا حرفاش روم تاثیر گذاشت 

اونوقت راه برگشت هم نداری چون مطلقه بشی از قبل هم بدتر اذیتت میکنه

من میگم اصلا محل نزار به حرفاش مگه با تو هست که آدم خوب پیدا نشده برای ازدواجت برو دنبال هنر و حرفه ای یادبگیرند خانم خودت باش شوهر خوبم به موقع پیدا میشه برات

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

ببین منم خیلی مشکلات با خانوادم داشتم و دارم خیلی سختی کشیدم در اون حد درگیری داشتیم که میخواستن منو ...

کاش منم یه روز تاپیک بزنم و بگم راحت شدم بگم خوشبختم و دیگه مادرمو نمیبینم بگم الان با همسرم و بچه هام زندگی آرومی دارم جوری که یه ثانیه هم به بلاهایی که مادرم سرم اورد فکر نمیکنم

بیخیال از هر خیال🌱

😔😔😔😔چه راهی درسته؟؟

بی توجهی 

منم مامانم یه آدم غیرمنطقی وخودخواه و بدون درک منو از کوچیکی اذیت میکرد که الان یه آدم افسرده شدم 

قرص مصرف میکنم 

ولی بی توجهی میکنم بهش میرم سرکار 

میتونی بری سرکار؟ کمتر تو خونه باشی

نمیزارن برم سرکار پدرم نمیزاره پدرم پول داره یک صدم اذیتای مادرمو نداره ولی مادرم از هزارتا مادرناتنی بدتره دعا کنید برام خواهش میکنم😔😔

بیخیال از هر خیال🌱

بی توجهی  منم مامانم یه آدم غیرمنطقی وخودخواه و بدون درک منو از کوچیکی اذیت میکرد که الان یه آ ...

من درس میخونم ولی نمیزارن برم سرکار بابام خیلی خوش اخلاقه خیلی دوسش دارم ولی از مادرم بیزارم

بیخیال از هر خیال🌱

مرسی گلم به نظر من هیچ سنی نداری زیر بار حرفاش نرو اگر خدانکرده بخاطر فشارش با یه آدم ناجور ازدواج ک ...

برام دعا کن خواهشا دعا کن خوشبخت بشم یادم نیاد از ازار اذیتای اون به اصطلاح مادر

بیخیال از هر خیال🌱