2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 75 پست
کاش منم یه روز تاپیک بزنم و بگم راحت شدم بگم خوشبختم و دیگه مادرمو نمیبینم بگم الان با همسرم و بچه ه ...

ایشالله عزیزم میاد حتما چنین روزی..ببین منم ازدواج نکردما هنوز باهاشونم ولی درسته حرفاشون دلمو میشکنن و اشکم رو درمیارن ولی دیگه مثل قبل هی نمیرم توفازش و میگم به درک که این کارو کرد من خیلیم عالیم خیلیم اوکیم میگم ارزش نداره بخوام بخاطر حرف مفتشون هی بزنم توسرخودم واز چیزایی که دارم و هدفهایی که میخوام بدستشون بیارم لذت میبرم

تو هم سعی کن بگذری از غم هات و سعی کن حالت رو به هر نحوی شده خوب کنی..امیدوار باش حتما یه فردای بهتر میاد💖

ایشالله عزیزم میاد حتما چنین روزی..ببین منم ازدواج نکردما هنوز باهاشونم ولی درسته حرفاشون دلمو میشکن ...

انشااالله ممنون بابت کمکت 

انشاالله با یه آدم خوب ازدواج کنی و اون موقع بشی خوشبخت ترین ولی مایی که انقدر مادرمون اذیتمون کرده مادرای خوبی میشیم چون میدونیم رفتارمون چه تاثیری داره تو زندگی بچمون

بیخیال از هر خیال🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا کن خواهشا دعا کن خوشبخت بشم یادم نیاد از ازار اذیتای اون به اصطلاح مادر

انشاا... فقط بی‌توجهی کن به حرفاش در مورد ازدواج اکثر مادرای ایرانی متاسفانه همینن 

نیست خودشون تاج ملکه گذاشتن سرشون با شوهر کردن😆 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

انشااالله ممنون بابت کمکت  انشاالله با یه آدم خوب ازدواج کنی و اون موقع بشی خوشبخت ترین ولی ما ...

اینو راست گفتی من که تو رفتارم با دخترم همش رفتارای مامانم میاد جلو چشمم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

اره دانشگاه میرم  ازاد میخونم  ولی سرکار نمیرم

ببین پدرمادرخیلی توروحیه بچه ها تاثیرگذارن من و تو که مادرامون اینجوری بودن بیا حداقل خودمون یه جوری قوی بشیم که توپم نتونه تکونمون بده اونا باتربیت اشتباه و دهه های مختلفی بزرگ شدن مشخصه ک درک نمیکنن ولی منطقن

بچه ها سم یا دارویی میشناسید ۱۰۰ درصد بکشه؟

اره ولی نمیگم

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
بچه ها سم یا دارویی میشناسید ۱۰۰ درصد بکشه؟

قرص برنج😐چندروز دنبالشم پیدا نمیکنم اینم شانس مایه برا خودکشی هم شانس نداریم

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی
جدول چهل خونه ای چیه؟

برای هر هدفی که داری میکشی 

بعد هر روزی که اون عمل رو انجام میدی 

روی یک خونه خط میزنی 

بعد از چهل روز محاله ترکش کنی 

برای همه چی کاربرد داره 

ورزش . شروع نماز . ترک یک کار بد 

همه چی

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️