2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 75 پست

این بدترین حرفیه که برای دلداری میشه زد 

اینکه طرف مادرته حق به گردنت داره و فلان 

نتیجه ی عکس داره بدتر مخاطب اعصابش خرد میشه . 

خانمی ما هم خبر نداریم بین شما چی گذشته 

شاید خواستگار خوب داری بی دلیل داری رد می‌کنی و مادرت ناراحته 

شایدم پای قول پسری منتظری که خبری ازش نیست و جلو نمیاد . 

اما به دستور خدا صبوری پیشه کن 

به مادرت هم بی احترامی نکن . خودشون خسته میشن کوتاه میان . 

خودکشی هم آغاز یک بدبختی دیگه س 

اینکه تا ابد بخشیده نشی و دلت بخواد برگردی دنیا زیر بار همون رفتارهای بد مادرت .

عزیزم توصیه ی من بتو اینه 

خودت و مشکلات رو بنداز دامن خدا بهش اعتماد کن 

خدا وکیل خوبیه . 

جدول چهل خونه ای بکش 

هر روز ورزش کن و دنبال اهدافت برو 

خدا مسیر رو برات میسازه 💕💓🌿🌿💕💓

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ازدواجم حلوا خیرات نمیکنن 

الان تو خونه پدر به خودکشی فکر کنی بعدا تو خونه شوهر میخوای چکار کنی

یکم قویتر باشید تا تقی به توقی میخوره سریع خودکشی

زندگیه دیگه همه چی گل و بلبل نمیشه 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
ببین سیندرلا الان روزهای بدی داری دلیل نمیشه که همه زندگیت بد باشه از یه گوش بشنو از اون یکی بیرو ...

ازدواج کنم دیگه نمیام فراموش میکنم مادری داشتم اصلا

بیخیال از هر خیال🌱

من چی بگم که ۲۸ سالمه مجردم خواهر ۲۲سالم عروس شده من چی بگم هان به من میگن ترشیده

در دهن مردمو نمیشه بست مهم اینه خودت چی فکر میکنی؟ زود ازدواج کردن هنر نیست درست انتخاب کردن و خوشبخت شدن مهمه. بدا شما هم حتما وقتش نرسیده عزیزم انشالله به زودی درهای خوشبختی به روت باز میشه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
مامانم حتی غذا بزور به من میده با کلی سرکوفت خودتونو بزارین جای من  ۰کار کنم بخدا زندگی این ...

دیووونه اگه دوسش داری هرجوری شده یکاری کن اون آجیه یا شمره؟ دامادتون غلط کرده حسودی میکنه عرضه داشته باشه زندگیشو بکشه بالا.. 

ب یه بزرگتر ک میدونی برات بد نمیشه و خیلی مهربونه و باهاش راحتی موبه مو همه حرفای داماد و آجیت و خواستگارت رو بگو

یه زنعمویی.. زندایی.. خاله ای کسی 

بعد ازدواجم حلوا خیرات نمیکنن  الان تو خونه پدر به خودکشی فکر کنی بعدا تو خونه شوهر میخوای چکا ...

اره شاید اونجا بدتر باشه 

ولی من چندساله دارم این رفتارا رو تحمل میکنم و روز به روز دردناک تر

بیخیال از هر خیال🌱

شوهر خواهرم از حسادت نزاشت  میدونی اگه حرفی بزنم باها بد اخلاقی میکنه  حتی نمیزارن منطقی ...

پسره اومد خونتون خواستگاری؟؟؟ یا حضوری باهات صحبت کرد؟؟؟یه واسطه به جز خواهرت و شوهرش پیدا کن بره بپرسه سر چی پی خواستگاری رو نگرفتن

مگه چکار میکنه؟ مثال بزن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
خدا شاهد الان گریه کردم الان بغض دارم  همشون بدن از موضوع خواستگاری فقط خواهرم مامانم دامادمون ... : /discussion/topic/11377776/%d8%ae%d9%88%d8%af%da%a9%d8%b4%db%8c?postId=297065100

عزیزم به همین خواهرت بدون گریه و جیغ جیغ بگو لطفا با اون خواهرت صحبت کنه دلیل بهم زدن خواستگاریتو  ازش بپرسه در مردت باهاش صحبت کنه که خواهرمونه کار خیره کلی ثواب داره و از این حرفا

مگه چکار میکنه؟ مثال بزن

نفرینم میکنه 

از بچگی تا الان کتکم میزنه 

ازم کار میکشه زیاد 

مدام سرم غر میزنه 

جلوی همه تحقیرم میکنه

هی میگه ۲۰ ساااااالته 

کافیه یه دختری ببینه که یکم از نظر ظاهری زیباتره کل عیب و ایرادای منو میریزه روی دایره

بیخیال از هر خیال🌱

منم سالها لال و بیزبون کارهای مادرمو تحمل کردم هرچی گفت عمل کردم بعدشم چوبشو خوردم جالبه خودشم سرزنشم کرد الان ۱۳ ساله ازدواج کردم بازهم از دست کارهاش آرامش نداشتم تا اینکه با شکم باردار اونم بچه دوم بخاطر هرزه بازی خواهر برادرهام میخواست منو به طلاق وادار کنه که منم قبل تولد پسرم باهاشون کلا کات کردم خودمو شوهرم رفتیم بیمارستان سزارین شدم و کارهامو شوهرم کرد هرگز تنهام نذاشت 

اونوقت مادره میخواد من از همچین مردی جدا شم برگردم به جهنم خونه بابام که فوت شده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

نفرینم میکنه  از بچگی تا الان کتکم میزنه  ازم کار میکشه زیاد  مدام سرم غر میزنه&nb ...

میتونی بری سرکار؟ کمتر تو خونه باشی

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....