دلم میخواد از دست ازار و اذیت مادرم راحت بشم دلم نمیخواد ببینمش دیگه ولی چون تو یک خونه ایم و مجردم مجبورم بسوزم و بسازم ولی دیگه خستم کرده و میخوام خودمو بکشم ۲۰ سالمه و هی میزنه تو سرم که ۲۰ سالته و هم سن و سالات ازدواج کردن و خواهرت ۱۸ سالگی عروس شده
نگین مادره هر چی باشه دوستت داره و به دنیا اوردتت هرکسی لایق مادر بودن نیست خدا مادراتونو براتون حفظ کنه
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
مامان منم همینه منم بعضی اوقات به خودکشی فکر میکنم و بعدش پشیمون میشم هر کدوم ما واس یه دلیلی به این دنیا اومدیم اگه ماموریتمونو انجام ندیم هیچ بدردی نخوردیم ک عززیزم مرگم باید معنایی داشته باشه همونطور که زندگیت معنایی باید داسته باشه
امیدوارم بفهمی منظورمو
همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
مامانم حتی غذا بزور به من میده با کلی سرکوفت خودتونو بزارین جای من ۰کار کنم بخدا زندگی این ...
چن سالته
برو دانشگاه یک شهر دیگ
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)