2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 75 پست

@وااااران  

بیاعزیزم ☹️

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم حتی غذا بزور به من میده با کلی سرکوفت خودتونو بزارین جای من  ۰کار کنم بخدا زندگی این ...

کپی پیست میکنی😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مامان منم همینه منم بعضی اوقات به خودکشی فکر میکنم و بعدش پشیمون میشم هر کدوم ما واس یه دلیلی به این دنیا اومدیم اگه ماموریتمونو انجام ندیم هیچ بدردی نخوردیم ک عززیزم مرگم باید معنایی داشته باشه همونطور که زندگیت معنایی باید داسته باشه 

امیدوارم بفهمی منظورمو 

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
مامانم حتی غذا بزور به من میده با کلی سرکوفت خودتونو بزارین جای من  ۰کار کنم بخدا زندگی این ...

چن سالته

برو دانشگاه یک شهر دیگ

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

راست میگه برو ازدواج کن که خودتو بدبخت کنی🙂 شرایطت   سخته ولی فک نکن اگه ازدواج کردی یه روزی 

صاف وارد بهشت میشی... زندگیه دیگه ماهم از در خوردیم هم از دیوار.. 

ایشالا تو خوشبخت بشی 

ببین سیندرلا

الان روزهای بدی داری

دلیل نمیشه که همه زندگیت بد باشه

از یه گوش بشنو از اون یکی بیرون کن

هنوز خیلی بچه ای خیــــــــــلی

تو هم یروز ازدواج میکنی میری خوشبخت میشی

اونوقت میتونی دیر ب دیر ب مادرت سر بزنی

هر دوتاتون اینجوری دلتنگ میشین

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا