2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=297221677]من سه سال پی در پی بعد چند بارمثبت شدی؟؟مشکلت چی بود؟؟

من مشکلم انسداد والتهاب لوله رحمی بود 

این سه سال هر دکتری میرفتم بدون عکس رنگی رحم بهم هر مدل دارو هورمونی میدادن بعد میدیدم نشد یکی دیگه یه دکتر دیگه معرفی میکرد دکترمو عوض میکردم دوباره دوباره 

تا اینکا بعد دوسال ار مدل دارو مصرب کردن 

ایک دکترمو پیدا کردم رفتم همون اول نوشت عکس رنگی فهمیدیم یه لوله ام التهاب داشت یکی هم کاملا مسدود بود

دوباره دارو فلان چون همسرم همکاری نمیکرد چند ماه با دارو و طبیعی منتظر موندیم آخرش نشد سه بارم آی یو آی کردیم آخرش همسرمو به زور راضی کردیم برا آی وی اف همون انتقال اول گرفت

https://like.timefriend.net/17104097063508730
استارتر دوباری ای وی اف کردی؟ پیش کی؟ الان دکترتون کیه؟ مقاره عابد خوبه؟

نه دکتر نرفتم خیلی وقت برای بارداری همشون میگن مجدد ایوی اف من نمیخام دیگه اون روزا برگرده .مقاره عابد هم کارش دوس نداستم  ی ویزیت بیشتر نرفتم پیشش.

نه دکتر نرفتم خیلی وقت برای بارداری همشون میگن مجدد ایوی اف من نمیخام دیگه اون روزا برگرده .مقاره عا ...

واقعا خیلی روزای بدی هست. من دوباره تو پروسش هستم و اصلا اطرافیانم درک نمیکنن من تو این پروسه حال روحیم بی نهایت بد میشه و ناخودآگاه همش عصبی هستم، مخصوصا همسرم، اصلا درک نمیکنه میگه آدم باید واسه خواستش این قدر بجنگه که بهش برسه

چطوره کارش اخلاقش خوبه؟شهرک سلامته یا بهشتی ؟؟؟

مرکز خودش، تمام خصوصی. کارش خوبه به نظرم همه چیزرا مد نظر میگیره ولی خوب خواست خدا از همه چیز مهم تر

اخلاقش به نظرم خوبه ولی اگه بخوای خیلی روحیت حساس باشه یا هی سوال کنی خوشش نمیاد