2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 45 پست
چقدر بخونم چقدر بخام ونده

نه عزیزم اینجوری نگو مطمئن باش دست رد ب سینه ات نمیزنه پاشو کاری ک گفتم رو بکن بخدا کار نشد رو کرد برام 

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اللهی بحق علی اصغر ابا عبدالله  بزودی دامنت سبز بشه  ۲۸تیر مصادف با اول محرم  ش ...

هعی پارسال چقدر نذر کردم امسال بچم بغلم باشه برم مراسم شیراخارگان ولی نداد ۱ ماه دیگه محرمه و من هیچی ندارم

هعی پارسال چقدر نذر کردم امسال بچم بغلم باشه برم مراسم شیراخارگان ولی نداد ۱ ماه دیگه محرمه و من هیچ ...

جاری من هم حامله نمیشد بعد ۱۲سال یه دختر خدا بهشون داد الان ۵سالشه

توی محرم ۳روز روزه گرف و بعد فهمیدیم اصلا وقتی روزه بود حامله بود

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
منم تنبلی دارم خیلی ورزش می کنم دارو هم می خورم 

ورزش میکنم پیاده روی  دارم اصلاح سبکم  ولی چ فایده  من تنها نمیتونم باردار بشم شوهرم رعایت نمیکنه گوش نمیده داروهایکی درمیان میخوره

۳ ساله دنبال درمانم نشد فقط میگن ای وی اف  اونم معلوم نیس بگیره نگیره

ببین منم ضخامت شدید اندومتر و تنبلی و داشتم. رفتم دکتر دارو گرفتم به همسرمم دارو داد خدا خواست و شد . اگر تهرانی برو مطب خانم دکتر سیما مظفرجلالی تو گیشا. اگرم نیستی بصورت انلاین ویزیتت میکنه. نا امید نباش. به حضرت زهرا توسل کن . به زودی خبرای خوش میدی 😍

ورزش میکنم پیاده روی  دارم اصلاح سبکم  ولی چ فایده  من تنها نمیتونم باردار بشم شوهرم ...

خوب شب تا شب قبل خواب بهش بده صبح قبل ناشتا عین مامور وایستا بالا سرش

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......