2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام پشت کنکور بمونم ولی از همین حرفا و رفتارای خانواده میترسم 😢💔 امسال تونستی بهتر از سال ق ...

اره ولی خیییلیییی سخت بود خیییلی بهم چیز گفتن و مسخزم کرذن

مامان منم خیلی بهم فشار میاره از وقتی نهاییامو دادم انتظار داره تو این مدت کم فرهنگیان قبول بشم 😩 💔 واسه سال بعد استرس دارم من حساسم تحمل حرفاشو ندارم ولی مجبورم بمونم 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
تاپیک قبلیم گفتم 

ب این حرفاشون توجه نکن اینا فقط روحیه تو بهم میریزه. تو قراره گنکور بدی ن مادرت . پس رو خودت تمرکز کن بیخیال بزا بگن نمیتونی نمیشه باور کن اگر جدی بگیری اینارو همونایی ک گفتن اتفاق میوفته. تو فقط کار خودت رو بکن

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!
اره ولی خیییلیییی سخت بود خیییلی بهم چیز گفتن و مسخزم کرذن

درکت میکنم من الآنم اذیتم میکنن هر چی میگم گذاشتم واسه سال بعد میگن بخون اگه نخونی سال بعدم نمیخونی 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
درسته مرسی مهربون❤️

خواهش میکنم. اولین ساله میخاین پشت بمونین؟

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!