2777
2789

هدفم ترکیدن کاربریم نیست

ولی امشب دلم شکسته بود بعضیا بدتر شکوندن 

انگار از زندگی من و رفیقم و نامزدش باخبر بودن دل شکستن 

جنبه تایپک من آروم شدنم بود و اینکه هشدار بدم آقااا سمت این کار نرید 

اونیم که تهمت زد به من و نامزد رفیقم رو به خدا واگذار میکنم انشالله که به بهترین نحو ممکن جوابشو بده

اروم باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم هرشب دارم همینکارو میکنم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر نمیدونن لحظه ای که آدم داره سخت ترین درد دنیا رو تحمل میکنه نمیفهمه اطرافش چی میگذره

همه ی ادما درک از ما ندارن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

درکت میکنم. ولشون کن اینا درکی از غم و درد عزادار ندارن و نمیدونن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
متاسفم واقعا  یکی گفت الکی  یکی گفت رمان یکی مو به مو تجزیش کرد

سنن شون کمه 

نوجوونند 

شنیدن این درد تحمل بالایی می خواد یک رنج دیگه روی رنج هامون ،پس ازش می خوایم فرار کنیم حالا به هر طریقی حتی با تکذیب خبر ،به حاشیه بردن 

که تیتر خبر عذاب مون نده

آخی عزیزم 

خدا دوستت رو رحمت کنه 🖤

نامه ای چیزی از خودش نذاشته دلیل خودکشی اش چی بوده ؟! 

اکستُ دیدی ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

آخی عزیزم  خدا دوستت رو رحمت کنه 🖤 نامه ای چیزی از خودش نذاشته دلیل خودکشی اش چی بوده ؟!&nbs ...

والا هیچی 

صبح پامیشن در اتاقو میشکونن میبینن افتاده زمین با یه عالمه بسته قرص خالی و یه پارچ آب چپ شده

اکسمو دیدم 

والا هیچی  صبح پامیشن در اتاقو میشکونن میبینن افتاده زمین با یه عالمه بسته قرص خالی و یه پارچ ...

ای وای 🖤😔

با اکست حرفم زدین ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌