2777
2789
عنوان

اوناییکه لنز میزارن بیان

296 بازدید | 13 پست

بچه ها از کدوم مارک لنز استفاده میکنین که خوب باشه؟

خواهرم تو عروسیش استفاده کرد میگه همه جارو تار میدیدم

شمام این مشکل رو داشتین و چجوری حل کردین؟

متاهل 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مورنینگ بهم میساخت  شرلوک هم خوبه

منم مورنینگ کیو

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
لنز طبی رنگی هم داره؟😅

اره عزیزم شاید لنزشو بد گذاشته بودن نباید تار ببینه آدم میشناسم اکثر مواقع لنز رنگی تو چشمشه

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
نه  مگه کثیف باشه  با شامپو بچه بشور ببین تمیز میشه  قزص جرم گیر مخصوص هم دار ...

لنزو با شامپو بچه بشوره؟

دکتر به من گفت غیر از مایع شست و شوی خودش اصلا از چیز دیگه ای استفاده نکن حتی آب

لنزو با شامپو بچه بشوره؟ دکتر به من گفت غیر از مایع شست و شوی خودش اصلا از چیز دیگه ای استفاده نکن ...

مایع شستشو بیشتر برای نگهداری هست وقتی ارایش غلیظ داری و یا جای الوده میری روی انگشتت لنز رو میزاری با شامپو بچه میشوری روشو خیلی نرم بعدش با مایع شیتشو میشوری و مایع تمیز میریزی توی جای لنز و لنز رو میزاری توش 

حتی قرص های جرم گیر هست که توی مایع میریزی و یه حالتی مثل لایه برداری از روی لنز انجام میده 

من 12 سال( از 6 صبح تا 11 شب حداقل )لنز طبی استفاده کردم و یک بار هم مشکل عفونت و اینا نداشتم حتی وقتی برای عمل رفتم می گفتن کسایی که لنز استفاده کردن قرینه شون مشکل پیدا می کنه نمی تونن عمل کنن من عمل کردم و مشکلی هم نبود

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................