2777
2789
عنوان

بچه ها راجب بهشت و جهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 76 پست
باید اینم بدونی که این دنیا رو مردم خلق نکردن خالق هستی همون خدایی که توی قرآنش از بهشت و جهنم هست خ ...

ما هیچی نمیدونیم 

من نمیتونم به کتابی ک ی انسان نوشته باور کنم 

همه چیز بعد از مرگ مشخص میشه 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
نه چون نمیتونم قبول کنم بعضیا اینجور گارد گرفتن

گارد نبود،چون تو چیزی رو باور نداری،دلیل بر اشتباه بودنش نیست،همین ،به این میگن بحث،راجبه موضوع تاپیکت ،نه گارد گرفتن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باور دارم اتفاقا جواب حرف اون خانومو دادم که دوتا چیز کاملا بیربطو بهم ربط داد برای تخریب یه دان ...

خارج از بحث و دعوا چرا کسی قبل از این حرفا به اون فرد افتخار نمیکرد و حرفش و عکسش جایی نبود

چون ازبس تو ذهن ما کردن ودیدیم اینارو تخیل میکنیم به نظرم 

چجوری پس ی کسی ی فردی تو زندگیش ندیده ولی وقتی خوابشو میبینه قشنگ جزئیات اون طرفو میگ و وقتی عکسی یا چیزی ازش میبینه میفهمه ک همون بوده؟ یا مثلا خاب کسیو میبینن ک بهشون میگ مثلا فلانی قراره چن روز دیگ قوت کنه و واقعا همچین اتفاقی میوفته؟؟ دیدم ک میگم. یا چطور کسی ک در کماست یا میمیره و زنده میشه ی اتفاقایی رو دی اینجا دیده صحبت‌هایی و شنیده ک دراون لحظه اون طرف رو تخت بیمارستان بوده مثلا تو کما ولی اون صحنه‌هایی رو دیده ک تو همون لحظه بوده

خارج از بحث و دعوا چرا کسی قبل از این حرفا به اون فرد افتخار نمیکرد و حرفش و عکسش جایی نبود

شم در جریان نبودی احتمالا

اسم ایشونو کمتر دانشجو و فرهیخته ای بود که نمیدونست

تخیلات انسان در اون حدی نیست که بتونه بهشت و جهنم و تو ذهنش خلق کنه 

معلومه هنوز انسان ها رو نشناختی برای رسیدن به هدفی ک دارن همه کار می کنن 

نمیخوام بحثو ادامه بدم چون ممکنه هم من لغو بشم هم استارتر 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

اول بزن رو پروفایلت بعد قسمت نی نی سایت من بزن رو تاپیک های من گزینه قفل کردنو بزن

دوستان عزیز 

من و اون خانومایی که نظرمون یکیه با کسی دعوا نداریم یا فاز نگرفتیم اما این و بدونید خدا قرآن و بهشت و جهنم واقعیه این چیزیه که همه مردم جهان بهش میرسن و متوجهش میشن 

انشالله که شماهم بهش پی ببرید

از ادم هایی که احساس خدایی می کنن و فک میکردن حرفاشون درسته و همه باید مطابق اونا باشن بدم میاد  ...

عزیزم ابرهه دیگه ادعای خدایی نمی‌کند

پس بنده ی خداهم ادعای خدایی نمیکنه

اندر سرت بخار جهالت قوی است

من درد جهل را به چه درمان کنم؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم