2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرام پی اس دارن قبلا ایکس باکس داشتن من به نظرم ایکس باکس بهتره چون بازیهایش ارزون تره

یعنی پی اس فایو گرونتره بازیهاش؟ کیفیتش چی بچه کدوم رو بیشتر میپسنده

چرا

جلوه بصری عالی 

بازی هاش گاده 

بازی کردن باهاش راحت تره 

کمتر هنگ میکنه 

من جفتشو دارم ولی از هر 5 بار دوبار از ایکس باکس استفاده میکنم

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
پسرم قبلا فور داشت بعد یک مدت خوشش نیومد از بازیش  فروختیم الان دوباره دستگاه میخواد

چرا فروختین خوب بازی جدید میریختین ما این سومین باره بازی میریزیم پلی فایو هم مثه همونه کیفیت بازیا رفته بالا ایکس باکس که خیلی قدیمی شده

مثل الجی و سامسونگ میمونه فرقی نداره هر دو عالی هستن 

من پسرام ایکس باکس سری sدارن ب نظرم ارزونتر از پی اس هست هم بازیاش ارزونتره 

اکثر بازی هایی ک تو پی اس هست تو ایکس باکسم هست ....باز هم بستگی ب سلیقه داره 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

چرا فروختین خوب بازی جدید میریختین ما این سومین باره بازی میریزیم پلی فایو هم مثه همونه کیفیت بازیا ...

ایکس باکس کی گفته قدیمی شده ؟؟؟؟؟؟

یه سر ب گوگل بزنین 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

پی اس چند دارید ؟و مدل ایکس باکستون چی هست ؟

ps 5 قبلا 4 داشتم اینو ک خریدم فروختم دیگه 

ایکس باکسم سری x 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
اخه ما ده سال پیش ایکس باکس داشتیم یعنی الان جدیدترش اومده مثه پی اس فایو?

بله جانم خیلی هم با کیفیت بالا 

الان ی مدل دستگاه اومد یه ترابایتی 

یه مدل دیگه هم ساختن تو خود کشور سازنده ۱۶۰۰ دلاره میشه ۷۰ میلیون