2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم میکروب معده

6335 بازدید | 48 پست

سلام خانما

من سه سال پیش به علت معده درد رفتم دکتر، آندوسکوپی دادم، زخم معده و هلیکوباکتر داشتم

دارو خوردم ولی دوباره اذیت بودم رفتم یه دکتر دیگه، بازم آندوسکوپی و گفت هلیکوباکتر دارم، دوباره دارو خوردم

دیگه بعدش اذیت نبودم تا الان که دوباره گاهی معده درد دارم

خیلی خیلی ناراحتم یعنی دوباره برگشته احتمالا

تا الان بخاطر این لعنتی من دو بار آنتی بیوتیک های سنگین گرفتم

خیلی اعصابم خرابه یا آخرش بخاطر سرطان معده میمیرم یا بخاطر آنتی بیوتیک زیاد خوردن😭😭😭😭😭😭

الان برم دکتر دوباره آندوسکوپی و آنتی بیوتیک، نمیخواممممم😭😭😭😭😭😭

شما دیدین کسی مدام هلیکوباکترش عود کنه؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

منم دارم و میگن خیلی درمانش سخته و بعضی وقتا مقاوم می شه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الان میخواستم برا معدم تاپیک بزنم خسته شدم دیگه یک ماهه اذیتم هنوز خوبم نشدم ،البته من معدم استر ...

ان شاءالله شما درمان میشی

ولی من درمان هم نمیشم😭

همش استرس سرطان معده دارم 😭

من آخرش به همین دلیل میمیرم😭

دور از جون،،شیرین بیان میگن کلاً ریشه کنش می کنه،،یکی از فامیلامون میکروب معده داشت می گفت ۴۰ روز شیرین بیان هر روز خوردم کلاً ریشه کن شده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
الان اکثرا این مشکل رو همه دارن ....زنموی من میگه من با شیر و‌پیاز درمانش کردم دارو جواب نداد

چطوری با شیر و پیاز؟ مثلا پیازو رنده کنم تو شیر بخورم؟

دور از جون،،شیرین بیان میگن کلاً ریشه کنش می کنه،،یکی از فامیلامون میکروب معده داشت می گفت ۴۰ روز شی ...

دستور مصرفش رو نمیدونی؟

ان شاءالله شما درمان میشی ولی من درمان هم نمیشم😭 همش استرس سرطان معده دارم 😭

نه بابا سرطان کجا بوده معده رسیدگی میخاد،الان خودم یکم رو خودم مسلط بشم،آروم میشه درمان میشم فقط باید یاد بگیرم آروم باشم اعصابم زیاد خورد نشه،شمام به برنامه غذایی خوب احتیاج داری تا بیه مدت مواظب غذا خوردنت باش بهتر میشی 

گنجشک های درنده
دستور مصرفش رو نمیدونی؟

عصاره ی ریشه ی شیرین بیان رو می تونی بگیری مصرف کنی یا خودش رو بگیری دمنوشش رو مصرف کنی ولی منع مصرف هم داره،،برای زنای باردار و بیمارایی که مشکلات قلبی و کلیوی و فشار خون بالا و....دارن منع شده زیادم نباید مصرف بشه به طور مداوم نباید باشه.