2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم میکروب معده

| مشاهده متن کامل بحث + 8546 بازدید | 50 پست
مرسی عزیزم، چاره ای نیس انگار باید آندوسکوپی بشم.تهران نیستم ولی واسه آندو باید برم تهران.اضطرابم بخ ...

خب تهران میای اگر مشکل مالی نداری یه متخصص خوب هم اینجا برو ،،  نگران نباش ،،سعی کن تو خونه همیشه از جوشیده سرد شده استفاده کنی،،بعد اگر ابلیوی طبیعی داری چند قطره بهش اضافه کنی،،اگر به عسل حساس نیستی ناشتا یکم تو آب ولرم بریز بخور حتما خوب میشی

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

[QUOTE=371910043]خب تهران میای اگر مشکل مالی نداری یه متخصص خوب هم اینجا برو ،،  نگران نباش ،،سعی کن تو خونه همی ...[/QUOT

واسه ویزیت اومدم دو تا دکتر گوارش تو تهران، هردو آندو نوشتن ولی از ترسم نرفتم. بعضیا میگن چند روز گلودرد شدید داشتن.منم چون خلط گلو دارم و نصف شب و صبا و کلا در طی روز هم چندبار تخلیه میکنم و باید به گلوم یکم فشار بیارم، با خودم گفتم آندو هم برم نمیتونم خلط رو دفع کنم دیگه خفه میشم واقعا. چون الانشم صبا از خفگی بیدار میشم زود تخلیه میکنم.

عسل و ابلیمو و شیرین بیان استفاده میکنم و حتی بابونه. هیچ تاثیری نذاشته😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=371910043]خب تهران میای اگر مشکل مالی نداری یه متخصص خوب هم اینجا برو ،، نگران نباش ،،سعی کن ...

وای عزیزم بمیرم برات ،،اب جوشیده سرد شده هم امتحان کن هر روز بخور همراه هم باخودت ببر عزیزم دعا میکنم تو این شب بزرگ خداوند کمکت کنه ،😓😓

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
وای عزیزم بمیرم برات ،،اب جوشیده سرد شده هم امتحان کن هر روز بخور همراه هم باخودت ببر عزیزم دعا میکن ...

مرسی عزیزم از دعای خیرت🥺🙏🙏🙏

چشم،امیدوارم همیشه تنت سلامت باشه،مراقب سلامتیت باش عزیزم.

سلام عزیزم، دکتر برای من آندوسکوپی نوشته. میشه بگید چه عوارضی داره؟یکی میگفت بعد آندوسکوپی دریچه مری ...

من الان پیامتون رو دیدم‌‌ بله من همه این علائم‌ رو دارم‌ آندوسکوپی شدم اصلا اذیت نشدم بعدش هم‌ مشکلی نداشتم تنها راه درمان میکروب معده هم مصرف آنتی بیوتیک هستش و میگن شیرین بیان هم‌ خوبه 

من الان پیامتون رو دیدم‌‌ بله من همه این علائم‌ رو دارم‌ آندوسکوپی شدم اصلا اذیت نشدم بعدش هم‌ مشکلی ...

شما رفلاکس داشتین؟ خوب شدین؟

من تقریبا یک ساله رفلاکس دارم، داروها زیاد تاثیری نذاشته.

خلط شدید گلو خیلی اذیتم میکنه😓

برا میکروب معده دکتر دارو نداد گفت چون علائم درد نداری نیاز به داروی میکروب معده نیست. 

2790
2778
2791
2779
2792