2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منو همسرم از خوانواده پرجمعیتیم اصلا راضی نیستیم،  خودمون دوتا داریم دیگه نمیخاییم ولی خب دوس ن ...

بنظرتون من الان شرایط بچه دارشدن ندارم و مجبورم بین بچه هام۱۰سال اختلاف باشه خوب نیس یعنی

نه اصلا از تک فرزندی راضی نبودم. دخترم خیلی تنها بود و همه چیز رو برا خودش میخواست و نق نقو و اذیت می‌کرد و فوق العاده لوس بود

از وقتی پسرم اومد اخلاق دخترم خیلی عوض شد. یجوری دخترم منطقی شده و احساس مسئولیت داره که اصلا باورم نمیشه این همون دختره. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
نه اصلا از تک فرزندی راضی نبودم. دخترم خیلی تنها بود و همه چیز رو برا خودش میخواست و نق نقو و اذیت م ...

خدا حفظشون کنه

فاصله سنیشون چقدره؟!

من دخترم هفت سالشه الان باردارم 

بنظرتون من الان شرایط بچه دارشدن ندارم و مجبورم بین بچه هام۱۰سال اختلاف باشه خوب نیس یعنی

اونجوری انگار داری دوتا تک فرزند بزرگ میکنی،  بنظر من اصلا خوب نیست،  دیدم یکی هفت سال اختلاف سنی دارن اصلا مچ نیستن با هم،  ده سال ک دیگه خیلیه

مخالفم الان یکسری ها که تو همین جا هم زیاده تبلیغ یدونه که زیاده میکنند من والا خودم خجالت میکشم یوقت باردار بشم انگار گناه کبیره است 

بعد به دوره بچه ها مون دیگه یدونه هم زیاده اوردنش

ولی در کل میگم ادم یا نیاره یا اورد دوتا 

البته تو این زمونه به نظرم به دوتا اکتفا کنه ادم مناسبه بازم هرکی صلاح خودشو بیشتر میدونه