2777
2789
خدا حفظشون کنه فاصله سنیشون چقدره؟! من دخترم هفت سالشه الان باردارم 

ممنون خدا بچه های شما وهم نگه داره 

اخلاف سنشون پنج ساله

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترتون چند سالشع

الان 6 سالشه

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
خدا حفظش کنه منم چاره ندارم یا باید کلانیارم ودخترم تک باشه یاک۱۰سال اختلاف باشه بینشون

دروغه که بیادمادردوم میشه اصلاباهمدیگه جورنمیشن خوددانی

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
خب وقتی نمیتونم چ کنم

اگه وااااقعا شرابطشو نداری ک هیچ مجبوری صبرکنی

من اختلاف سنی بچهام سه سال و هشت ماه هست،  اولش تا چندماه خیلی سخت بود ولی از وقتی دومی شروع کرد ب ۴دستوپا رفتن اولی همبازی شد باهاش،  راحت ب کارام میرسم چون دومی سرگرم اولی میشه ولی بچه اولم خییییلی اذیت شدم،  دومی واقعا نفهمیدم چطوری بزرگ شد،  الانم فرزند اولم کلی قربون صدقه دومی میره خیلی دوسش داره

اگه وااااقعا شرابطشو نداری ک هیچ مجبوری صبرکنی من اختلاف سنی بچهام سه سال و هشت ماه هست،  اولش ...

نه واقعا ندارم ومجبورم صب. کنم ببینم چی میشه

۲۷ سال  با اینکه از خانواده مادریم هم دور بودم ولی نه انقد مزایا برام داشت که اون تنهاییه هیچ ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی چه مزایایی برات داشت مادرت برات چه کارهایی انجام داده ک الان راضی هستی

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی چه مزایایی برات داشت مادرت برات چه کارهایی انجام داده ک الان راضی هستی

مامانم كلا منو مستقل بار اورد مثلا من از ٢١ سالگي برام خونه خريدن و گفتن ميتونم مستقل باشم. 

هميشه مراقبمه ولي محدودم نميكنه. فك ميكنم اگه دوتا بچه بوديم انقد امكانات نميتونست بهم بده. 

استقلال من از بچهايي كه چندتا بچه بودن هميشه بيشتر بوده همه دختراي همسن من هميشه وابسته مادرا و خواهربراداشون بودن و هستن. 

همه توجهش هميشه به من بوده و هميشه سعي كرده بهترينارو براي من فراهم كنه با اينكه خيلي سختي كشيده 

فكر ميكنم اگه چندتا بچه بوديم نميتونست و حتي شايد براش مهم نبود كه هميشه من حالم خوب باشه. 

مامانم كلا منو مستقل بار اورد مثلا من از ٢١ سالگي برام خونه خريدن و گفتن ميتونم مستقل باشم.  ه ...

عزیزم به جز خرید خونه میشه بگید از بچگی تا الان چه کارهایی براتون کردن ک مستقل هستین الان و اینکه شاغل هستین یانه?