2777
2789
عنوان

درد پریودی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 51 پست
اویشن نخور خونریزی رو بیشتر میکنه تخمه رو نمیدونم رو چ حساب گفتن ولی میگن نباید شوری تندی مصرف کرد چ ...

پونه میخورم ..

نه ی لیوان ابجوش خوردم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دردش وحشتناااااااکه..وحشتناک...من که هزارتا ازین راهکارای خونگیو رفتم هربار اما هیچ اثری نداره😖😣

اره من راهکار خونگی برام فایده نداره فقطططط شیاف بعد مفنامیک

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
قرص های مخصوص پریودی فکر کنم کارنوفن بودن خیلی خوبه

شیاف گذاشتم

لعنت به پریودی من دیشب اصلا نخوابیدم تا تکون میخوردم انگار شیر آب باز می‌شد اصلا نتونستم بخوابم  ...

دقیقا 

فقط خودمون درک میکنیم چ دردیه 

واقعا سخته

و این که یه پزشک میگف موقع حمام رو زمین یا تو وان نشینین

اره درسته

من دیشب مردم از درد هر چی میگن هم خوردم فایده نداشت  فقط رفتم توالت تا خوب شدم  یه چیز گ ...

ن بابا من ب دستشویی نیست 

بابونه با نبات مثل آب رو آیشه. و کیسه آب گرم یه هفته قبل پریودت گرمیجات بخور دل درد نمیگیری

رعایت میکنم ولی باز درد دارم

درد پریودی بع کنار .

من سگ میشمااااااا

اسی گلم مسکن استفاده کن.

مفنامیک بخور البتع برا من جواب داده تو رو نمیدونم

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

بچها اگ آدم دوران پریود درد پریود نداشته باشه اشکال داره؟آخه اکثرا درد پریود را دارن منم تنبلی تخمدان دارم نهایت اگ یه پیچش دل ضعیف بگیره ینی بخاطر تنبلیمه؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚