2789
عنوان

درد پریودی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 51 پست
تحمل 

یفنی تحمل دردش خیلی سخته 

همزمان پادرد حالت تهوع 

کمردرد 

وای خیلی سخته

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
چای نبات بخور. سبزی و پیاز خام و بادمجون و کلا سردیجاتم نخور اصلا.

اره حتما

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نمیکردم خوب باشه  قدیما میگفتن نخورین ببخشید ماه دیگه خون پریودیتون بد بو میشه

قدیمی ها چرت و پرت زیاد میگفتن برای پریود و جوون ها هم از روی سادگی باور میکردن . اولیش میگفتن توی پریود حمام نرید، همه پزشک ها رد کردن این حرف بی پایه رو . 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

اویشن نخور خونریزی رو بیشتر میکنه تخمه رو نمیدونم رو چ حساب گفتن ولی میگن نباید شوری تندی مصرف کرد چون معده حساس تر میشه 

زیر دلتو گرم کن اول هم یه قرص ضد تهوع بنور ک بتونی مسکن واس دردات بخوری صبحونه خوردی؟! 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
یفنی تحمل دردش خیلی سخته  همزمان پادرد حالت تهوع  کمردرد  وای خیلی سخته

خیلی سخته.باورت میشه من انقدر تو پریودام درد کشیدم که تحمل درد زایمان خیلی خیلی برام راحت بود؟وقتی بچم دنیا اومد باورم نمیشد ،همش با خودم میگفتم اینهمه میگفتن زایمان سخته همین بود؟این که همون درد پریود بود یکم شدیدتر  تازه هم بخیه خوردم و هم بچه ی اولم بود. من هنوز آماده ی درد های سخت تر بودم که پسرم به دنیا اومد.میخوام بگم عوضش قوی میشی مثل من

قدیمی ها چرت و پرت زیاد میگفتن برای پریود و جوون ها هم از روی سادگی باور میکردن . اولیش میگفتن توی پ ...

اره میدونم 

ولی میگن حداقل روز اول نرید حموم ....

خیلی سخته.باورت میشه من انقدر تو پریودام درد کشیدم که تحمل درد زایمان خیلی خیلی برام راحت بود؟وقتی ب ...

اره دقیقا من قشنگ درد زایمان کشیدم من کارم تو مجردی به بیمارستان میرسید 

درد این حد درد 

کاش مادربشم 

تحمل میکنم دردش😪