2789
عنوان

درد پریودی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 51 پست
اویشن نخور خونریزی رو بیشتر میکنه تخمه رو نمیدونم رو چ حساب گفتن ولی میگن نباید شوری تندی مصرف کرد چ ...

پونه میخورم ..

نه ی لیوان ابجوش خوردم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دردش وحشتناااااااکه..وحشتناک...من که هزارتا ازین راهکارای خونگیو رفتم هربار اما هیچ اثری نداره😖😣

اره من راهکار خونگی برام فایده نداره فقطططط شیاف بعد مفنامیک

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
قرص های مخصوص پریودی فکر کنم کارنوفن بودن خیلی خوبه

شیاف گذاشتم

لعنت به پریودی من دیشب اصلا نخوابیدم تا تکون میخوردم انگار شیر آب باز می‌شد اصلا نتونستم بخوابم  ...

دقیقا 

فقط خودمون درک میکنیم چ دردیه 

واقعا سخته

و این که یه پزشک میگف موقع حمام رو زمین یا تو وان نشینین

اره درسته

من دیشب مردم از درد هر چی میگن هم خوردم فایده نداشت  فقط رفتم توالت تا خوب شدم  یه چیز گ ...

ن بابا من ب دستشویی نیست 

بابونه با نبات مثل آب رو آیشه. و کیسه آب گرم یه هفته قبل پریودت گرمیجات بخور دل درد نمیگیری

رعایت میکنم ولی باز درد دارم

درد پریودی بع کنار .

من سگ میشمااااااا

اسی گلم مسکن استفاده کن.

مفنامیک بخور البتع برا من جواب داده تو رو نمیدونم

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

بچها اگ آدم دوران پریود درد پریود نداشته باشه اشکال داره؟آخه اکثرا درد پریود را دارن منم تنبلی تخمدان دارم نهایت اگ یه پیچش دل ضعیف بگیره ینی بخاطر تنبلیمه؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚