2777
2789
عنوان

بی محلی به شوهر جواب میده یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 31223 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جواب نمیده تازه وقتی ینفر اون سمت هست که معلوم نیست حد و حدود رو رعایت میکنه یانه

شما هم شناختتون رو از جنس مرد بالا ببرید 

کجایی کی میای 

اینارو بخر ( دستوری حرف زدن) 

قهر و یکی به دو کردن 

با لفظ عاشقانه صحبت کردن 

تشکر نکردن بابت زحمات و با طعنه و غر و .. حرف زدن و ..

خیلی از این موارد رو مرد ها بدشون میاد و خلاف نیاز اقتدار و احترامشونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببین خواهر من ؟من اقاهستم دوبار ازدواج کردم  محبت بیش اندازه جوابش همین همسراولم محبتم نمیکرد همش بی محلی میکرد من بیشتر عاشقش میشدم اخرکار خیانت کرد درحقم ما مردها نباید ازطرف زن زیاد محبت ببینیم ولی همسردومم بدون من نفس نمیکشه لحظه ای زنگ پیام تابرم خونه جونش بهم میده فکرنکنم هیچ کسی به اندازه همسرم اینقد وابسته بهم باشه ولی من برعکس سردسردم حالا شما بیش اندازه خودتوقربونی کردی

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

سیاست و قلق گمشده زندگی هارو میتونید پیدا کنید و میتونید جوری خودسازی کنید که همسرتون همونی بشه که میخواید .. 

تجربیات ارزنده خانمها از اقتداردهی رو بخونید از اول کانال 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

جدی واقعا اینطوریه؟؟

بخدا  همیشه بعثمون  بابت همین بی محلی بی محبتی شده تذکردادم محبت بیش ازحد باعث میشه سرد بشم اما طاقت نداره چندبار گفتم محبتم زیاد نکن تا رابطمون بهتربشه

وایی تو چقد شبیه منی.منم دقیقننن همین مشکل رو دارم.

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))
ببین خواهر من ؟من اقاهستم دوبار ازدواج کردم  محبت بیش اندازه جوابش همین همسراولم محبتم نمیکرد ه ...

متاسفم بابتِ رفتارتون. اون آدم همسرتونه نه دوست دختر، که اگه بهتون محل داد سرد بشید و این چیزا! 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
ببین خواهر من ؟من اقاهستم دوبار ازدواج کردم  محبت بیش اندازه جوابش همین همسراولم محبتم نمیکرد ه ...

عجب آدم بی خود و از خدا بی خبر و بی لیاقتی هستی. پس برازنده شما سردی و خیانته زندگی قبلیتون هست😒