2777
2789
عنوان

بی محلی به شوهر جواب میده یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 31223 بازدید | 72 پست
اره میدونم محبت زیاد برای مردا خوب نیس دورتر میشن  خب بگین بی محلی چجوریه خب  من زنگ نمی ...

عزیزم من بهت چندتا راهکار میدم حتما جواب میده 

به شوهرت بگو می‌خوام برم باشگاه 

بچه رو یکی دو ساعت بگیر برم باشگاه 

برو باشگاه 

اومدی خونه به خودت برس آرایش کن ولی برای شوهرت نه فقط برای خودت 

لباسای قشنگ بپوش 

آشپزی کن .اهنگ شاد بزار .به دوستات خانواده هرکسی زنگ بزن بگو بخند باهاشون .مودب باش باهاش اما محبت نکن 

مودب و سرد باش 

جلوش ی کتاب بردار بشین بخون 

حتی اگ تونستی ی کار برای خودت پیدا کن انجام بده

به پیشنهاد کامنتهای دوستان  تو تاپیک شما،من کتاب زنان زیرک هر دو جلدش رو دانلود کردم و  امروز خوندم.برام جالب بود.شما هم بهتره بخونی.انشالله برات مفید باشه

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خصلت مردها همین

خصلت مرد هایِ قدر نشناس همینه! چون من هزاران مرد رو دیدم که هم محبت میکنن و هم محبت می بینن. پدر بزرگم بعد از پنجاه سال زندگی مشترک هنوز ذره ای از محبتش به همسرش کم نشده... 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
خصلت مرد هایِ قدر نشناس همینه! چون من هزاران مرد رو دیدم که هم محبت میکنن و هم محبت می بینن. پدر بزر ...

نسل قدیم بی احترامی نبود خبانت نبود  بگی طلاقم درکارنبود  الان یکی پیداکن 

نسل قدیم بی احترامی نبود خبانت نبود  بگی طلاقم درکارنبود  الان یکی پیداکن

الان هم خیلیا تو خانواده ام هستن که آدم حسابی ان و مراقب زندگیشون هستن. 

در ضمن چیزی که باعث خیانت میشه همین محبت نکردن ها و بی توجهی هاست. 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
بخدا  همیشه بعثمون  بابت همین بی محلی بی محبتی شده تذکردادم محبت بیش ازحد باعث میشه سرد بش ...

بشتر اقایون که اینجورند بخاطر ضعف و کمبود محبت تو بچگیند نمیتونند محبت که ندیده اند را هضم کنند فکر میکنند طرف بیخوده که محبت میکنه و منو بیشتر دوست داره نمیگه چه زن با گذشتی ککه منو بیشتر خودش دوست داره زنی که خودخواه و بدجنس نیست همش بخاطر بد تربیت شدن پسرهامونه از الان مثل دخترها اگه ما مادرا پسرها را محبت کلامی و جسمی کنیم در این ه هم راحت و بیشتر محبت کلامی و جسمی را هضم میکنند و روحشون شاد و پر انرژی میشه 

من انقدر شوهرم بهم‌بی محلی میکنه، عصبانی میشه و بداخلاقه، نه بیرون باهم‌ میریم نه مسافرت نه حتی یه خرید ساده.

آرزو به دل موندم یه بار با من بیاد خرید، یه ماه عسل رفتیم شمال یه دعوای الکی راه انداخت از دماغم دراورد انقدر گریه کردم. خسیس نیست ولی هیچ وقت خودش برام کادو نمی خره به زور باید ازش بگیرم، همش میگه من محبتم عملیه تو حرف نمی تونم. آخه این چه محبتیه؟!! انگار مثل توالت عاطفیش شدم از دست هر کی ناراحت باشه سر من خالی میکنه، از سن بچه دار شدنمم داره میگذره ولی بازم روزی هزار مرتبه خداروشکر می کنم که بچه ندارم. انقدر کوتاه اومدم تو خونه سرویس دادم از خودم بدم میاد. نه با دوستی رفت و آمد دارم نه تفریحی،وقتی حرف میزنه باید بشینم جلوش صاف تو چشماش نگاه کنم ولی تا میام حرف بزنم اصلا گوش نمی کنه، رفتاراش خیلی خیلی تحقیر آمیزه، از رابطه جنسی هم اصلا راضی نیستم . من آدم آرومیم، یه مدت هم هست دارم داروی ضد افسردگی می خورم و خیلی چاق شدم. دلم خونه به خدا. هیچی بدتر از مرد بی احساس و بی توجه نیست.

می خوام برم سر یه کاری یه کم پول جمع کنم بعد جدا بشم. 

عزیزم همیشه تمام خودتو برا شوهرت نزار....  الانم اینجا مشاوره نگیر   برو مشاوره واقعی. ...

چقدر کیف کردم از این حرفها، واقعا زن هایی که تو زندگیشون موفقن همینجوری هستن خودشون اولویت هستن، منتظر شوهر نیستن بیاد خوشحالشون کنه، غر نمیزنن و مهربونن.

ولی خودشونو اصلا قربانی نمی کنن. به خودشون بیشتر میرسن.

همه مسئولیت ها رو هم خودشون به عهده نمی گیرن که خسته و داغون بشن آخرشم یه شوهر بی مسئولیت و پرتوقع رو تحمل کنن.

من انقدر شوهرم بهم‌بی محلی میکنه، عصبانی میشه و بداخلاقه، نه بیرون باهم‌ میریم نه مسافرت نه حتی یه خ ...

سلام

می‌بخشید منم مشکل شما رو دارم 

البته چند سالی هست تحمل میکنم 

شما شرایطتون بهتر شد؟

پیام میدم که چیزی لازمه بخربرای خونه ولی زنگ نه که کجایی کی میای پیام عاشقانه هم نمیدم دیگه باهاش حر ...

تمااااااا ام حرفایی که شما تو تاپیکت گفتی زندگی من بود 

شما تونستی تغییری در زندگیت بدی ؟

والا من که خسته شدم از سردی و بی تفاوتی همسرم 

امروز تصمیم گرفتم منم بی محلی رو شروع کنم 

سرچ کردم پیج شما اومد 

حالم دقیییییقا حال شماست