2777
2789
عنوان

بی محلی به شوهر جواب میده یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 31285 بازدید | 72 پست
راس میگین ؟ من زیاد محبت کردم همیشه عاشقانه حرف زدن  تا گفته رابطه سریع رفتم جلو  همیشه ...

بیین منم همسرم میره باشگاه تو دوره هست جدا از باشگاه سرکار میره واقعا میبینم چقدررررر خسته است توان نداره مخصوصا رابطه خیلی از توان بدنیش رو میگیره تمیریناتش سخت 

راست گفته ولی نمیتونن ماهم مثل شماییم یکبار 

ولی اینکه بگی خودت رفع کن حرف زشت و مسخره ای بوده 

عزیزم همیشه تمام خودتو برا شوهرت نزار....  الانم اینجا مشاوره نگیر   برو مشاوره واقعی. ...

پیام میدم که چیزی لازمه بخربرای خونه ولی زنگ نه که کجایی کی میای 

پیام عاشقانه هم نمیدم دیگه 

باهاش حرف میزنم اتفاقا اما بیخیال و بی تفاوت بدون لبخند 

سرگرم قران و گوشیم اتفاقا 

سرم توکارخودمه 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راس میگین ؟ من زیاد محبت کردم همیشه عاشقانه حرف زدن  تا گفته رابطه سریع رفتم جلو  همیشه ...

امتحان کن اگه جواب نداد نفرین کن به جونم از امروز خیلی خودتو بهش نچسبون زنگ پیامت کمترکن ؟بخدا مامردها محبت بیش ازحد زیردلمون میزنه باعث سواستفاده میشه

امتحان کن اگه جواب نداد نفرین کن به جونم از امروز خیلی خودتو بهش نچسبون زنگ پیامت کمترکن ؟بخدا مامرد ...

ببیخشید ببخشید معذرت اینوواضع میگم ؟مرد زود خودشو گم میکنه 

پیام میدم که چیزی لازمه بخربرای خونه ولی زنگ نه که کجایی کی میای  پیام عاشقانه هم نمیدم دیگه&n ...

عزیزم کنار قرآن آهنگ شادم بزار   

بزار ببینه بدون اونم میتونی خوشحال باشی 

ببین فقط کارت شوهرت نیست این مطلب   

حتی پدر ما درام همین طور ن

تو یه آدم عاقل بالغی بزار خودتو تو اولویت تا زندگی تو رو بزاره تو اولویت 

سوره مزمل خیلی خوبه برا مهر زن شوهر... هر روز بخون حالا که قرآن میخونی 

ولی کنارش قرتیم باش. 

اصلانم ازش نطر نخواه. باور کن چند ماه بعد خودش واکنش‌های خوبی نشون میده 

گاهیم خودتو براش. لوس کن. 

آره بی محلی وایه من جواب داد سرسنگین باش 

من دوتا بچه دارم هر دوش تو بارداری و ۱سالگی شوهرم همین مدلی بود طوری که من افسردگی گرفتم اصلا نمیدونم چرا

به مرور درست میشه

سوره مزمل بخون ۳روز نشده شوهرت میاد سمتت بخدا

اگه هم فکر میکنی طلسمتون کردن سوره بقره تو خونه پخش کن شاید به ۲۰روز نکشیده طلسم باطل میشه

دو واقع باید ۴۰روز بشه 

این آقا حالا ی چرتی گفت. این اتفاق تا چند ماه بعد از زایمان طبیعیه به شوهرت غذا های پرانرژی بده که میل جنسی رو زیاد میکنه به بچه ات بیشتر توجه کن دیگه شوهرت رو بغل و بوس نکن همین که شباهنگام خواب تو بغلش باشی کافیه وقت کردی ماهی ی مسافرت دور با خانواده برو 

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی...

عزیزم بعضی مردا از لاغری اصلا خوششون نمیاد من بعد زایمان چاق شده بودم رژیم گرفتم از قبل زایمانم لاغر تر شدم همسرن رفتاراش کمی شبیه رفتارای همسر شما شده بود

ولی الان دوباره چند کیلو تپل شدم حسابی تعریف میکنه میگه خیلی صورتت خوب شده قبلا روم نمیشد بگم ولی صورتت مث معتادا شده بود😑😑😑

قرص مولتی ویتامین بخور شدیدا اشتهارو زیاد میکنه ،ارده با شیره بخور در کل بیشتر به خودت برس

متاسفانه بیشتر ما خانوما بعد بچه دار شدن خودمونو فقط وقف بچه میکنیم خودمون یادمون میره 🥲☹️

امتحان کن اگه جواب نداد نفرین کن به جونم از امروز خیلی خودتو بهش نچسبون زنگ پیامت کمترکن ؟بخدا مامرد ...

اره میدونم محبت زیاد برای مردا خوب نیس دورتر میشن 

خب بگین بی محلی چجوریه خب 

من زنگ نمیزنم الان دو روزه نزدم که کی میلی یابیابابچه حرف بزن 

پیام نمیدم مگر چیزی بخاد بگیره برای خونه 

میرم بیرون یکهو بابچه 

بابقیع شادم حرف میزنم 

باخودش سرسنگین 

حرف میزنم ولی 

سرم توگوشی وقران خوندنه 

کارای خونه وخودشو میکنم اما نظر نمیپرسم حرف نمیزنم که بگم چخبر چیکارکردی امروز 

اخه همش من بودم که میپرسیدم

آره بی محلی وایه من جواب داد سرسنگین باش  من دوتا بچه دارم هر دوش تو بارداری و ۱سالگی شوهرم هم ...

چجودی پخش کنم سوره بقره رو 

منظورم پخش کردن صداشه که بلندبلند بخونه 

چهل روز پخش کنم اره

باشه مزمل میخونم

عزیزم بعضی مردا از لاغری اصلا خوششون نمیاد من بعد زایمان چاق شده بودم رژیم گرفتم از قبل زایمانم لاغر ...

منم خیلی لاغرشدم باسنم اب سده کمر شرت هام گشادشده چه برسه شلوارا 

همه میگن 

منم خیلی لاغرشدم باسنم اب سده کمر شرت هام گشادشده چه برسه شلوارا  همه میگن

من خودم رژیم گرفته بودم بینیم با این که کوچیکه زده بود بیرون سینه و باسن هم خیییلللیییی کوچیک شده بود

در کل بعضی مردا زن تو پر دوس دارن 

مولتی ویتامین حتما بخور هم برای نی نی خوبه هم شدیدا اشتهارو زیاد میکنه 

قبلا یه متنی تو همین سایت خوندم خیلی به دردم خورد نوشته بود همیشه سعی کن معشوقه همسرت باش مث زن دوم باش برای شوهرت ن مث مادر همش دنبالش باشی قربون صدقش بری هی بگی این کارو کن اون کارو نکن

دیدی زن دوم ها چجوری خودشونو تو دل شوهرشون جا میکنن؟

به خودت زیاد برس سعی کن همیشه دم دست نباشی براش ،اگه میتونی بعضی وقتا با دوستات برو بیرون ،آرایش کن کلا مردا از غر زدن خیلی بدشون میاد هر مردی یه غلق داره اونو به دست بیار

من خودم رژیم گرفته بودم بینیم با این که کوچیکه زده بود بیرون سینه و باسن هم خیییلللیییی کوچیک شده بو ...

من باید چاق شم دوباره 

اره میرم بیرون بابقیه 

2790
2778
2791
2779
2792