2777
2789
عنوان

عشق + کار

560 بازدید | 42 پست

سلام دوستای خوبم، نیاز شدید به کمکتون دارم 

من حدودا ۶ سال ک با پسری دوست بودم ، ما خیلی همدیگه رو دوس داشتیم ، البته ما سنمون هر دو ۳۵ ساله هست ، من قبل آشنایی با ایشون یه ازدواج ناموفق هم داشتم ک ازدواج اولم با پسر عموم بود ، ک به جدایی رسید چون علاقه ایی بهش نداشتم و بخاطر اصرار مادرم تو سن کم ازدواج کرده بودم، 

بعد از جدایی با همسر اولم با این آقا آشنا شدم و از اولش خیلی همدیگه رو دوس داشتیم رابطه ما از همه نظر خوب بود فقط من آدم شکاکی بودم و بهش اعتماد نداشتم تا سوال پیچ میکردمش ایشون هم کتک میزد منو ولی من بازم تحمل میکردم، تا اینکه علاقه ما باعث شد همکار بشیم و من تو محل کارش شاغل شدم از روزی که همکار شدیم مشکلات و مسائل کاری هم باعث دعوا بین ما میشد ولی علاقه و عشق باعث میشد من دائم کوتاه بیام ، تا حدود یکسال پیش خانواده ایشون از رابطه ما خبردار شدن از روزی ک اونا فهمیدن دیگه محل کارم و رابطمون شد جهنم ، دائم جنگ و جدال و دعوا ، چون خانوادش میخاستن منو از پسرشون جدا کنن ، تا بالاخره موفق شدن و ۶ ماه پیش رابطه ما با کلی حاشیه و دعوا تموم شد ازون روز محل کار ما شد چالش ،قضیه برعکس شد و ایشون شد نقش آدم شکاک و هرچیزی بهانه میکرد تو محل کار دعوا راه مینداخت تا یکماه پیش خانوادگی منو انداختن بیرون از محل کارم، حالا منم رفتم شکایت کردم برای حق و حقوقاتم ، ایشون منو تهدید کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خونوادت چرا میگن شکایت نکن؟ 

چون میگن این آدم ارزش نداره ک خودت اذیت کنی ، برو جای دیگه کار کن ، درگیر شدن اشتباه

اما خانوادم که نمیدونن این آقا چقد منو اذیت کرده ، کل زندگی منو آبروی منو عشق منو ازم گرفت 

همه رو ببخشم حق و حقوقات پرداخت نکرده اش نمیتونم ببخشم برا همین رفتم شکایت کردم 

چون میگن این آدم ارزش نداره ک خودت اذیت کنی ، برو جای دیگه کار کن ، درگیر شدن اشتباه اما خانوادم که ...

بنظرم کار خیلی خوبی کردی

به هیچ عنوان از خودت ضعف نشون نده باهاشم سرد ولی محترمانه حرف بزن که فکر نکنه حالتو گرفته و تو بخاطرش غصه میخوری

توی تنهای های خودت هرکاری دوست داشتی بکن اما جلوی اون ضعف نشون نده و حقت رو تمام و کمال بگیر

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
بنظرم کار خیلی خوبی کردی به هیچ عنوان از خودت ضعف نشون نده باهاشم سرد ولی محترمانه حرف بزن که فکر ن ...

واقعا نگران تهدیداشم 

چون برا این سه سال کلی باید جریمه پرداخت کنه و عمرا همچین کاری نمیکنه 

واقعا نگران تهدیداشم  چون برا این سه سال کلی باید جریمه پرداخت کنه و عمرا همچین کاری نمیکنه&nb ...

چه تهدیدی کرده؟ گفته میخواد چیکار کنه؟

چه تهدیدی کرده؟ گفته میخواد چیکار کنه؟

الان ابلاغیه رفته براش ۴ تیر جلسه 

اگه رای به نفع من بدن حدودا ۶۰ میلیون جریمه میشه

منو تهدید کرده گفته تو بری شکایت کنی یکاری میکنم بیای بپام بیفتی 

یا میگه چیزایی ازت رو میکنم تو جلسه ک صدبار بری شکایتت پس بگیری

الان ابلاغیه رفته براش ۴ تیر جلسه  اگه رای به نفع من بدن حدودا ۶۰ میلیون جریمه میشه منو تهدید ...

آتو داره ازت؟ منظورم فیلمی عکسی چیزیه