2777
2789
عنوان

عشق + کار

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 42 پست

این چجور دوس داشتنیه آخه.  مشخصه اصلا علاقه ای در کار نبوده هم کتک میخوردی هم دعوا داشتین. فاصله بگیر و دور شو ازش.

اونجا اول محل کار اون بوده درسته؟ اگه اره ک نباید میرفتی ک کار ب اینجا بکشه

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
آتو داره ازت؟ منظورم فیلمی عکسی چیزیه

بالاخره ۶ سال رابطه کم نیس ما تو این ۶ سال حتی یکروز هم از هم جدا نبودیم حتی روز تعطیل هم کنار هم بودیم ، 

فقط میگه تو حساب کتابا تو دستکاری کردی از من دزدی کردی ولی من تو محل کار خیلی آدم روراستی بودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چطور با ادمی که تو دوستی کتکت میزده تو رابطه موندی؟؟؟

بعد میگی اون عشق منو ازم گرفت

عزیزم اون اگه عاشقت بود که روت دست بلند نمیکرد

شما خودت عاشق خودت نبودی

منم مثل خانواده ت نظرم اینه هر چه زودتر به این رابطه سمی خاتمه بده و کلا دیگه هیچ گونه برخوردی با ایشون نداشته باش

روی خودت تمرکز کن،سعی کن خودت رو بیشتر دوست داشته باشی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

چ مدرکی ازتون داره 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
بهش گفتم خیلی گردن کلفتی نکن گفت آشنا زیاد دارم تو دادگاه حالتو بگیرن

بنظرم اگه راست میگه ک آشنا داره کارت تمومه خواهر بهتره ک آدامه ندی 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
عزیزم چطور با ادمی که تو دوستی کتکت میزده تو رابطه موندی؟؟؟ بعد میگی اون عشق منو ازم گرفت عزیزم او ...

کتک ک چه عرض کنم شکنجه میداد منو 

اینقد ک گریه میکردم میگفت حالا خواهش کن ازم تا دیگه نزنمت

کتک ک چه عرض کنم شکنجه میداد منو  اینقد ک گریه میکردم میگفت حالا خواهش کن ازم تا دیگه نزنمت

چقدر در حق خودت ظلم کردی 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
بله منو مجبور کرد برم محل کارش مشغول بشم تا نتونم براحتی ازش جدا بشم 

با چیزایی ک میگی فک کنم طرفت روانیه. بعد تو چرا این آدمو دوس داشتی؟ ۶ سال از عمر و جوونیتو گذاشتی پای این ؟؟؟ هر چه زودتر خودتو بکش کنار. اصلا دیگ تو رابطه نرو یه مدت. برو مشاوره حتما 

دارم از غصه دق میکنم  تا ۴ تیر چی بشه اونجا

ببین دادگاه فقط و فقط مدرک میخواد ب حرف و گریه و زاری محل نمیده. یا یه وکیل خبره بگیر ک کلی هزینه اش میشه یا اگ مدرک نداری ولش کن

چقدر در حق خودت ظلم کردی 

تازه هیچ پرداختی برای حق و حقوقاتم نداشت ، سر هرماه ک میخاست یه پولی بده تا میگفتم عزیزم بهش 

میگفت پول میخای ک محبت میکنی 

یکبار پولش پرت کردم جلوش خورد تو صورتش تا سه ماه هیچ پولی ک نداد بهم ، چنان محکم منو هول داد خوردم لبه میز افتادم