2777
2789
عنوان

عشق + کار

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 42 پست
تازه هیچ پرداختی برای حق و حقوقاتم نداشت ، سر هرماه ک میخاست یه پولی بده تا میگفتم عزیزم بهش  ...

عزیزدلم تمومش کن فقط، هیچی مهم تر از اعصابت نیست،بیفتی تو جریان دادگاه با یه ادم شارلاتان نتیجه ای به جز از بین رفتن اعصابت نداره

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم تمومش کن فقط، هیچی مهم تر از اعصابت نیست،بیفتی تو جریان دادگاه با یه ادم شارلاتان نتیجه ای ب ...

من میدونم شکایت و این چیزا دردسرش برا منه 

ولی اینهمه ظلم و بدی ک کرده رو چرا به حال خودش ول کنم

هنوزم دوسش دارم .....😔😔😔

میفهمم. اختیار زندگیتو نده دست احساست. اگ نمیتونی و زورت نمیرسه برو پیش تراپیست کمکت کنه بتونی تصمیم درست رو بگیری.  ب خودت رحم کن دختر 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
من میدونم شکایت و این چیزا دردسرش برا منه  ولی اینهمه ظلم و بدی ک کرده رو چرا به حال خودش ول ک ...

خدا میبینه بسپار بخدا. تا اینجا هم خودت خواستی ک اینجوری شده نگاه کن الانم میگی دوسش دارم خودت داری شرایط ظلم رو مهیا میکنی عزیزم

من میدونم شکایت و این چیزا دردسرش برا منه  ولی اینهمه ظلم و بدی ک کرده رو چرا به حال خودش ول ک ...

عزیزم چرا دقت نمیکنی شما در درجه اول خودت به خودت ظلم کردی،الانم با شکایت کردن بازم داری به اشتباهت ادامه میدی

رها کن تا به ارامش برسی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
میفهمم. اختیار زندگیتو نده دست احساست. اگ نمیتونی و زورت نمیرسه برو پیش تراپیست کمکت کنه بتونی تصمیم ...

با هم یکبار رفتیم مشاوره 

بهش گفته بود این خانم یه هدیه بزرگ تو زندگیته قدرشو بدون 

و اینم گفته بود من کل زندگیم بپاش ریختم کارش از منه ، ولی این شکاک این مشکل داره 

شکاک بودن منم تقصیر خودش بود چون بخاطر تیپ و ورزشکار بودنش دخترا خیلی بهش پیله میکردن 

هر چند من تو این ۶ سال تنها اخلاق خوبش تعهدش بود نسبت به من

خدا میبینه بسپار بخدا. تا اینجا هم خودت خواستی ک اینجوری شده نگاه کن الانم میگی دوسش دارم خودت داری ...

دلم برای زحمتام ک برا کارم کشیدم میسوزه 

آبروی منو همه جا برده 

ببین اگه جای من بودی واقعا از همه چی میتونستی بگذری؟

هنوز جای کتکش رو بازوهام هست 

ببین روحم از جسمم بدتر 

خشم زیادی دارم الان😔

عزیزم چرا دقت نمیکنی شما در درجه اول خودت به خودت ظلم کردی،الانم با شکایت کردن بازم داری به اشتباهت ...

چرا شکایت اشتباه ؟ چرا تو جامععه ما همش به ما زنا ظلم میشه و اخرش باید بگیم خدا میبینه 

دلم برای زحمتام ک برا کارم کشیدم میسوزه  آبروی منو همه جا برده  ببین اگه جای من بودی واق ...

من با آدما درنمیفتم حتی اگ بهم ظلم کنن فقط حرفمو میزنم میرم دیگ دعوا نمیکنم میترسم بدتر بشه اوضاع.  آرامش زندگیم مهم تره . این ک شب با خیال و وجدان آسوده بخوابم . هر چی بیشتر بجنگی بیشتر داغون میشی.

ببین مصلحت زندگیت چیه همون کارو کن

چرا شکایت اشتباه ؟ چرا تو جامععه ما همش به ما زنا ظلم میشه و اخرش باید بگیم خدا میبینه 

شما خودت اجازه دادی بهت ظلم بشه،من ۱۴ ساله ازدواج کردم همسرم یکبار وسط بحث اروم زد به بازوم باهاش برخورد کردم،ما خودمون تصمیم میگیریم بهمون ظلم بشه یا نشه

خودت اون شرایط رو پذیرفتی، حالا هم واضحه که این ادم بازم اذیتت خواهد کرد ولی نهایتا هر طور خودت صلاح میدونی

شما خودت اجازه دادی بهت ظلم بشه،من ۱۴ ساله ازدواج کردم همسرم یکبار وسط بحث اروم زد به بازوم باهاش بر ...

نه اینجوریام نبود اولین بار ک زد رفتم تا مدتها بلاکش کردم باز یه جوری دوباره همه چیو درست میکرد حتی یکبار ک بیهوش شده بودم بعد یکماه ک باهاش حرف نزدم  برام یه گردنبند گرفت دستمو میبوسید پامو میبوسید میگفت نمیزنم دگ 

همش میگفت تو نباشی من میمیرم 

ولی دست خودش نبود تا عصبی میشد یه بلایی سر من میاورد 

والا هیچکس دوس نداره شوهرش یا دوس پسرش بزنش ک