سلام دوستای خوبم، نیاز شدید به کمکتون دارم
من حدودا ۶ سال ک با پسری دوست بودم ، ما خیلی همدیگه رو دوس داشتیم ، البته ما سنمون هر دو ۳۵ ساله هست ، من قبل آشنایی با ایشون یه ازدواج ناموفق هم داشتم ک ازدواج اولم با پسر عموم بود ، ک به جدایی رسید چون علاقه ایی بهش نداشتم و بخاطر اصرار مادرم تو سن کم ازدواج کرده بودم،
بعد از جدایی با همسر اولم با این آقا آشنا شدم و از اولش خیلی همدیگه رو دوس داشتیم رابطه ما از همه نظر خوب بود فقط من آدم شکاکی بودم و بهش اعتماد نداشتم تا سوال پیچ میکردمش ایشون هم کتک میزد منو ولی من بازم تحمل میکردم، تا اینکه علاقه ما باعث شد همکار بشیم و من تو محل کارش شاغل شدم از روزی که همکار شدیم مشکلات و مسائل کاری هم باعث دعوا بین ما میشد ولی علاقه و عشق باعث میشد من دائم کوتاه بیام ، تا حدود یکسال پیش خانواده ایشون از رابطه ما خبردار شدن از روزی ک اونا فهمیدن دیگه محل کارم و رابطمون شد جهنم ، دائم جنگ و جدال و دعوا ، چون خانوادش میخاستن منو از پسرشون جدا کنن ، تا بالاخره موفق شدن و ۶ ماه پیش رابطه ما با کلی حاشیه و دعوا تموم شد ازون روز محل کار ما شد چالش ،قضیه برعکس شد و ایشون شد نقش آدم شکاک و هرچیزی بهانه میکرد تو محل کار دعوا راه مینداخت تا یکماه پیش خانوادگی منو انداختن بیرون از محل کارم، حالا منم رفتم شکایت کردم برای حق و حقوقاتم ، ایشون منو تهدید کرده