هرکس اعتقاد ونظرخودش رادارد اگرچنین باشدکه مابایدموقع رفتن به جشن وعروسی بچه نبریم چون هم بجه راشیک ...
این قضیه فرق میکنه بچه تازه متولد شده همه اون موقع یه کم روش حساسن و ذوق دارن بعد دیگه عادی میشه تازه وقتی بچه رو از نزدیک میبینی اینقدر اذیت میکنه جا برای چشم خوردن نمیمونه هر چند من خودم بارها پیش اومده بچه کوچیک رو بردم مهمونی یا فردا مریض شده یا از جایی افتاده یا یه چی شده
چرا پاک کنم اولین نوه مونه دوست دارم عکسش رو پروفایلم باشه
بچه اونه خوب. حق داره. منم هر وقت عکس بچه هامو مادرشوهرم میذاره پروفایل یا وضعیتش یه بلایی سرمون میاد. مخاطبای گوشیش چشمشون شوره! جدی میگم. ولی واقعا حرصم میگیره هر چی بهش میگیم آقا عکس ما رو نذار عکس نوه های دیگه ات رو بذار کار خودش رو میکنه.
پدرشوهرم عکس پسر منو میذاره پروفایل تلگرامش البومی از عکساش درست کرده 😄 صفحه گوشیش هم عکس بچمه ، پ ... : /discussion/topic/11362018/%d8%b2%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b4?postId=296733063
من بذارن خونواده شوهرم ناراحت میشم. چون بچه من حاصل ازدواجی هست که آرزوی از هم پاشیدنشو رو دارن. من خطر سقط داشتم خواهرهمسرم میگفت ناز میکنه الکی میگه. کسی که به فکر وجود یه آدم نیست بهتره خودش رو دوست دارش ندونه. وقتی دیدم به بچه رحم نداره گفتم الان با بدنیا اومدش فرق نداره. الانشو دوست ندارم یعنی هیچوقت دوستش نداشته