2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 140 پست
اصلا اهل اینجور چیزا نیست اعتقاد به هیچی نداره 🤣🤣🤣نه اعتقاد نه احترام 

نه ببین الان اولشه ،شاید دوس داره بقیه کنجکاو باشن به دیدن بچه ،یا مث من دوس داره هر کسی عکس یه روزگی بچه رو نبینه دوس داره یکم ترگل ورگل تر بشه بعد 

ممکنه بعدا که 5 یا 6 ماهش شد دیگه انقد حساس نباشه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
عکس بچه اونارو گذاشتید؟ خب کارتون خیلی زشت بوده واقعا‌... من حتی بخوام از خواهرزادم عکس بگیرم از ...

از چیزی خبر نداری پس نظر نده 

فعلا که اون یه تنه یه خانواده رو داره حرص میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چیزی خبر نداری پس نظر نده  فعلا که اون یه تنه یه خانواده رو داره حرص میده

عزیزم حالا پروفایل فقط مخاطبای شخصی و آشنا میبینن ،دیگه چرا عکس بچشون رو توی سایت عمومی که هزاران کاربر داره گذاشتی

جدی میگم. میخوای عکستو بده بگم یه ساعت بذاره وضعیت واتساپش... نابود میشی. 

🤣🤣🤣ن والا ب اندازه کافی نابود هستم 🤣🤣🤣بعد ی مهمونی ک دوهفته میش رفتم سرگیجه دارم دندون درد دارم دل درد دارم 🤣🤣🤣🤣مخاطبای مادرشوهرت ارزونی خودت ولی باهرکی دشمنی داشتم میدم عکسش بهت بگو بزاره😁

عزیزم حالا پروفایل فقط مخاطبای شخصی و آشنا میبینن ،دیگه چرا عکس بچشون رو توی سایت عمومی که هزاران کا ...

چون حریم خصوصی برا اطرافیانش قائل نیس منم دلم نمیخواس عکس لحظه تولد پسرم رو کسی بببینه ادن موقع خیلی خوشگل بودا ولی با یک هفتگی ش ک بقیه دیدنش زمین تااسمون فرق داشت یکی از فامیلا میگف توهرچی ک خوردی تو حاملگی حیف نکردی بس ک بچت قشنگه....ولی خب ساعت اولش واقعا اونقد تو دل برو بود یکی از اقوام دیکه پسرم تا شیش هفت ماهگی ندیده بود اون موقع یدده بو. میگف من فاینل پرجمعیت دارم ولی تاحالا از بچه فلانی)من(قشنگ تر ندیدم خیلی خوشگل بود 

عجبااا! یه جوری میگی پروفایل بقیه! خب مامانشم میگه من مامانشم اون حق نداره عکس بچمو بزاره خودت باحرف ...

عزیزم اون هم خونه منه .مامانش هم خونم نیست من براش میشم بقیه 

اسی هدفت از تاپیک چیه،همه که میگن کارت اشتباهه 

تو هم که میخوای کار خودتو کنی پس چرا تاپیک زدی خواهر من

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
من خونواده خودمم بذارم دوست ندارم. حتی به مادرانی که میذارن میگم اینکار رو نکنید. اول که شاید بچه بز ...

خانواده شوهر شما رو نمیدونم 

ولی خانواده ما کل سیسمونی روخودمون خریدیم مامان زن داداشم فقط یه دست لباس خرید 

تو هیچ کارش دخالتی نکردیم ولی ویار هرچی داشت واسش درست میکردم میدادم داداشم ببره

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز