2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 140 پست
عزیزم اون هم خونه منه .مامانش هم خونم نیست من براش میشم بقیه 

وااای خدا بگو میخوای پربازدید شی یا چی ...مگهومیشه توهمخونی مامانش بقیس؟هم خونی ولی گوشت اون بچه ازگوشت مادرشه و استخووناش از استخوون مادرش ....ا‌ون بچه درایندع یک اخم مادرش رو ب صد عمه و خاله و...نمیده پس انقد مدعی نباش....

خانواده شوهر شما رو نمیدونم  ولی خانواده ما کل سیسمونی روخودمون خریدیم مامان زن داداشم فقط یه ...

عزیزم لطف کردید،دستتون درد نکنه ،خدا به پدرمادرت عزت بده 

ولی اینا دلیل نمیشه دیگه بگید بچه مال ماست ،حتما حس بدی بهش دست داده که عکس پروف گذاشتید حس مالکیت شما به بچه 

بزارید یکم از زایمانش بگذره تا شرایط براش عادی تر بشه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاهرا درکش واست پیچیدست....🤔🤐 بنظر میاد از اون خواهرشوهر جلبایی که اعتقاد داری بچه برادر و خود بر ...

🤣🤣فقط طرز فکرت 

از اون خواهر شوهریاییم که تا اشاره میکرد هوس فلان چیز و کردم واسش میپختم 

نوبرانه ها رو واسش میبردم 

از ظاهر قضاوت نکنید طرفو 

هیچ وقت مادرو به مرغ تشبیه نمیکنم نه زن دادش و نه بقیه 

خانواده شوهر شما رو نمیدونم  ولی خانواده ما کل سیسمونی روخودمون خریدیم مامان زن داداشم فقط یه ...

کار خوبو کردین‌ نشونه شخصیت بالای شماست. دستت رو سر خواهرشوهر من که نه کاری می‌کنه نه براش مهم بود زنده بمونه بچه. ولی الان برای انتخاب اسم داره خودش می‌کشه. 

حسم میگه اسی یه کینه ی قدیمی از زن داداشش داره میخواد لجش در بیاره

بخدا اول فکر کردم مجرده و داره لجبازی میکنه 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
کار خوبو کردین‌ نشونه شخصیت بالای شماست. دستت رو سر خواهرشوهر من که نه کاری می‌کنه نه براش مهم بود ز ...

🤣🤣🤣🤣خسته نباشه واقعا 

هر گونه رفتار از جناب شما حلاله بخدا 

ما انقدر خوبی کردیم براش جوابمون شد این 

بابام طفلک یه گوسفند جلو خونه خودشون خون کرد وقتی زن داداشم رفته خونه بابام اینا 

یکی هم برده جلو خونه داداشم خون کرده 

🤣🤣🤣🤣خسته نباشه واقعا  هر گونه رفتار از جناب شما حلاله بخدا  ما انقدر خوبی کردیم براش ...

اگر اینان برای دیدار بچه که بیان یه گوسفند بابام جلوی پاشون باید سر ببره و شاباش بده. یه هزاری هم ندادن براش تا الان. فقط جنسشو خیلی نپسندیدن و دارن اسم انتخاب میکنن.

ففط با توجه به حرفاتون خدا به داد ، زنداداشتون برسه فقط دنبال دعوا و حرف دراوردن هستید

🤣🤣🤣🤣فقط به خاطر عکس دختر . داداشم 

منی که از هیچی واسش کم نذاشتم خدا. به دادش برسه 

ندونسته کسی و قضاوت نکنید

اگر اینان برای دیدار بچه که بیان یه گوسفند بابام جلوی پاشون باید سر ببره و شاباش بده. یه هزاری هم ند ...

فدای سر بچه گلت عزیزم .خواستی احترام بذار به پدر شوهرت بگو هرچی پدر شوهرم بگه نخواستی هم هر چی دوست داری بذار 

فدای سر بچه گلت عزیزم .خواستی احترام بذار به پدر شوهرت بگو هرچی پدر شوهرم بگه نخواستی هم هر چی دوست ...

ممنونم سلامت باشید. پدر شوهرم بنده خدا مریضه حرفی نداره. می‌خوام نشونش بده بچه رو خوشحال بشه. بقیه رو هم که من حرفی نمی‌زنم وگرنه دعوا میکنم باهام. منم داره نقشه میکشم  

وااای خدا بگو میخوای پربازدید شی یا چی ...مگهومیشه توهمخونی مامانش بقیس؟هم خونی ولی گوشت اون بچه ازگ ...

پر بازدید بشم چی بهم میدن 🤔🤔🤔اگه سودی داره برام ترو خدا پر بازدیدم کنید 🤣🤣🤣🤣

2823
2791
2779
2792