2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 140 پست
عکس لباس پوشیده است نه لخت 🫥

میدونم عزیزم 

منظورم عکس یه روزگی هست،اخه قیافه بچه تازه بدنیا اومده قرمز و پف  ،شاید اگه عکس شش ماهگی باشه کاری نداشته باشه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پدرشوهرم عکس پسر منو میذاره پروفایل تلگرامش البومی از عکساش درست کرده 😄 صفحه گوشیش هم عکس بچمه ، پ ...

چون فهمتون بالاست 

چون متوجه میشین از محبته 

چون عقده ای نیستین 

مگه من گفتم پیچیده اس 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 : /discussion/topic/11362018/%d8%b2%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b4?postId=296733758

ظاهرا درکش واست پیچیدست....🤔🤐

بنظر میاد از اون خواهرشوهر جلبایی که اعتقاد داری بچه برادر و خود برادر مال خودته و همسر برادر ماشبن جوجه کشی تون

هرکس اعتقاد ونظرخودش رادارد اگرچنین باشدکه مابایدموقع رفتن به جشن وعروسی بچه نبریم چون هم بجه راشیک ...

این قضیه فرق می‌کنه بچه تازه متولد شده همه اون موقع یه کم روش حساسن و ذوق دارن بعد دیگه عادی میشه تازه وقتی بچه رو از نزدیک میبینی اینقدر اذیت می‌کنه جا برای چشم خوردن نمی‌مونه هر چند من خودم بارها پیش اومده بچه کوچیک رو بردم مهمونی یا فردا مریض شده یا از جایی افتاده یا یه چی شده 

چرا پاک کنم  اولین نوه مونه دوست دارم عکسش رو پروفایلم باشه

بچه اونه خوب. حق داره. منم هر وقت عکس بچه هامو مادرشوهرم میذاره پروفایل یا وضعیتش یه بلایی سرمون میاد. مخاطبای گوشیش چشمشون شوره! جدی میگم. ولی واقعا حرصم میگیره هر چی بهش میگیم آقا عکس ما رو نذار عکس نوه های دیگه ات رو بذار کار خودش رو میکنه. 

پدرشوهرم عکس پسر منو میذاره پروفایل تلگرامش البومی از عکساش درست کرده 😄 صفحه گوشیش هم عکس بچمه ، پ ... : /discussion/topic/11362018/%d8%b2%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b4?postId=296733063

من بذارن خونواده شوهرم ناراحت میشم. چون بچه من حاصل ازدواجی هست که آرزوی از هم پاشیدنشو رو دارن. من خطر سقط داشتم خواهرهمسرم می‌گفت ناز می‌کنه الکی میگه. کسی که به فکر وجود یه آدم نیست بهتره خودش رو دوست دارش ندونه. وقتی دیدم به بچه رحم نداره گفتم الان با بدنیا اومدش فرق نداره. الانشو دوست ندارم یعنی هیچوقت دوستش نداشته