2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 140 پست
عکس زایشگاهشه اصلا کوچو لویه صورتش دیده نمیشه تاره 

واییی این خیلی شخصیه 

من خودم زایمان کردم اصلا دوس نداشتم عکس نوزادی هر کسی ببینه 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
چرا پاک کنم  اولین نوه مونه دوست دارم عکسش رو پروفایلم باشه : /discussion/topic/11362018/%d8%b2%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b4?postId=296732335

اون مادرشه. بچه اوناست نه شما. صلاح و مصاحتش با شما نیست و مسئله پیچیده ایم نیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عکس بچه اونارو گذاشتید؟ خب کارتون خیلی زشت بوده واقعا‌... من حتی بخوام از خواهرزادم عکس بگیرم از ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان شاءالله ❤❤🌹🌹

برای امضات 

چرا محبته؟! خدایی نکرده بچه از چشم زخم چیزیش به اینا میان جواب میدن؟!  حسود خیلی زیاده عزیزم م ...

هرکس اعتقاد ونظرخودش رادارد اگرچنین باشدکه مابایدموقع رفتن به جشن وعروسی بچه نبریم چون هم بجه راشیک می بریم وهم کلی آدم اونجاهست شایدکل فامیل.بایدبعدعروسی کلی تلفات داده بشه که

بردار عکس رو. اولا بذار خودت بچه دار بشی بعد ببین احساست چیه اگر کسی اینکار رو کنه. بعدش شاید یکی بچ ...

دقیقاً من بخاطر اینکه دخترعموهای شوهرم بچه دار نمیشن هنوز یه استوری نذاشتم که مبادا ببینن دلشون بشکنه 

والا اگه ما هم بودیم میگفتیم خدایا چرا این همه سال به ما ندادی به اینا که تازه از راه رسیدن دادی... 

همین آه دامن زندگی آدمو میگیره😓

خدا..

منم عمه اش هستم 😍اونا هم حق ندارن رو پروفایل بقیه نظر بدن 

عکس شما رو هم فک و فامیل بزارن رو پروفایل بازم همینو میگی خب پروفایل خودشون هست ولی حالا فردا رفتی پیشش بپرس بگو اجازه میدید یه عکس بگیرم بزارم پروفایلم اگر گفت نه بگو آخه دیدم خواهرت گذاشته فکر کردم مشکلی نداری 

من خونواده خودمم بذارم دوست ندارم. حتی به مادرانی که میذارن میگم اینکار رو نکنید. اول که شاید بچه بزرگ بشه و بگه دوست نداشتم عکسمو بذاری و همه ببینند اونم حق داره. دوم اینکه مسأله چشم خوردن حالا به کنار ولی خیلیا الان انتظار میکشم برای یه بچه و ندارن برای همین کلا مخالفم. حالا خونواده شوهرم از تمام کارایی که برای نوه هاشم نمی کنن وظیفه خطیر انتخاب اسم و گذاشتن عکس بچه همه جای فضای مجازی رو فقط به عهده دارن

هرکس اعتقاد ونظرخودش رادارد اگرچنین باشدکه مابایدموقع رفتن به جشن وعروسی بچه نبریم چون هم بجه راشیک ...

منم نمیبرم بچمو چون هم کوچیکه هم ممکنه هزار جور مریضی بگیره 

اگه هرکی دوستش داره بیاد تو خونه ببینه بچرو یا تو گالری عکسشو نگهداره نه اینکه رو پروفایل به بقیه نشون بده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792