2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 140 پست

عزیزم الان بعضی ادم ها دلشون مث من وتونیست عقده ای هستن چه رویی داشته گفته اینادیگه کی هستن فکرنکن زن داداش تواینطوریه گیرمیاد ازاین ادم ها.پاک کن وجلوی زن داداشت محل به بچه نده اصلا .عجب ادمهایی گیرمیا.محبت هم جوابش اینه

خواهر خودش گذاشته 😔 : /discussion/topic/11362018/%d8%b2%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b4?postId=296732665

خب پس توام بگو چرا به خواهرش نمیگه برداره😁

چقد حسوده 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پدرشوهرم عکس پسر منو میذاره پروفایل تلگرامش البومی از عکساش درست کرده 😄

صفحه گوشیش هم عکس بچمه ، پروفایل واتساپش هم ، همیشه هم استوری میذاره ازش

نمیدونم چرا تاحالا اصلااااا به ذهن من نرسید که ممکنه کار خوبی نباشه😐

اتفاقا خوشحال میشم میگم پسرمو دوس داره

دیدگاه ها چقدر متفاوته😑

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
خواهر خودش گذاشته 😔

خوب شما پاک کن دیدیش بگو بهش لابد به خواهرش ام گفته پاک کنه اونم جو خاله بودن گرفتش .

بهش بگو خواهر خودت گزاشته اگه برا چشم خوردن میگی چرا اون پاک نمیکنه 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

من بچم نوزده ماهشه تا به امروز نه من نه من همسرم  استوری و پروفایل نکردیم 

اما خواهرشوهر م عکس پسرم. استوری محله کرده بود. 

منم خیلی ناراحت بودم  به شوهرم. گفتم. ببین ما نزاشتیم

دیگه نمی دونم شوهرم گفت یانه 

خواهر شوهرم بع دختر پسرهای محله سون اینستا ارتباط دارن 

بچم شده عکس روز ‌ و هفته محله 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

من اصلا نمیزارم کسی بچه ام رو ببوسه. کلا دوس ندارم. 

هر کی میاد جلو ببوسه بهش میگم نبوس لطفا. اوایل تعجب میکردن اما دیدن به همه میگم دیگه همه قبول کردن. خب اونم شاید دوس نداره. 

دختر من بعد از یه انتظار ده ساله اومد. اما بازم نمیزاشتم. 

پاک کن و دیگه هم محلشون نده حالا چی میشه مثلا عکس بچه پروفایل باشه مگه عکس لخت بچه رو گذاشتی؟؟منکه اگه ی روزی کسی عکس بچم رو پروفایل بزارع خودم یدونه عکس آتلیه می‌فرستم از بچم که اونو بزارع ذوقم میکنم که انقد بچمو دوست داره ولی اسی شما هم رو مخ نباش گفته پاک کن پاک کن هی عمه عمه نکن 

عزیزم الان بعضی ادم ها دلشون مث من وتونیست عقده ای هستن چه رویی داشته گفته اینادیگه کی هستن فکرنکن ز ...

چرا محبته؟! خدایی نکرده بچه از چشم زخم چیزیش به اینا میان جواب میدن؟! 

حسود خیلی زیاده عزیزم منم از بس حسود زیاده به چشم زخم اعتقاد دارم و اجازه ندادم کسی پروفایل بزاره حتی خواهرم

منم عمه اش هستم 😍اونا هم حق ندارن رو پروفایل بقیه نظر بدن 

عجبااا! یه جوری میگی پروفایل بقیه! خب مامانشم میگه من مامانشم اون حق نداره عکس بچمو بزاره خودت باحرفت خودتو زدی😂راس میگه مامانش خب بچه خودشه شاید از چشم زخم میترسه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

منم عمه اش هستم 😍اونا هم حق ندارن رو پروفایل بقیه نظر بدن 

این مال وقتیه که عکس خودت رو پروفایلت باشه نه عکس بچه اش

الان فردا پس فردا خدا نکرده خدا نکرده بچه مریض بشه میگن تو عکس گذاشتی بچه چشم خو‌رد

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792