2821
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 140 پست
چرا پاک کنم  اولین نوه مونه دوست دارم عکسش رو پروفایلم باشه

خب بچه اوناست 

حق دارن نخوان عکسش روی پروفایل یا پیج کسی باشه 

به هردلیلی نگران امنیت بچه شونن 

حالا بچه چه یک روزه باشه چه ده ساله چه بیست ساله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پاک کن 

فردا ی کوچولو عطسه کنه میگه عکس گداشتی چشم خورد حوصله داری

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
چرا پاک کنم  اولین نوه مونه دوست دارم عکسش رو پروفایلم باشه

پاک کن ولشون کن فک جیکنن چی زاییدن بابا بچه رو همه همون اول یکم ذوق دارن بعد ازون هیچکس نگاشونم نمیکنه چ بیکارن بخدا دلت خوشه ها برش دار ولشون کن

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻

وا شمانارحت شدی؟! خب بچه اوناست دوست ندارن عکسش روپروفایل باشه پدرومادرشنااا

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بردار عکس رو. اولا بذار خودت بچه دار بشی بعد ببین احساست چیه اگر کسی اینکار رو کنه. بعدش شاید یکی بچه دار نشه عکس رو ببینه داشت بشکنه. بردار اصلا عکس بچه نذار. عکس بچه برادرت شخصی هست و بهتره بری تو گالریت ببینی و بقیه رو نمی خواد خبردار کنی

بیخیال حوصله داریا عزیزم بردار عکسش رو البتع خودت بازم صلاح  میدونس اما فکر کردی فردا بچت بدنیا بیاد چقدر برای دادلشت مهمه اندازه ای که تو الان ذوق داری؟؟؟  نه!!! داداشت  خیلی مهمه پروفایلش بچه تو باشه؟؟؟ 

پاک کن عزیزم بعضی ها حساسن میگن نمی‌خوان بچه رو کسی چشم بزنه به فردا یه دل دردی هم بچه گرفت میندازن ...

🤣🤣🤣خوب اونا هم عکس نوه اولشون رو پروفایلشونه 

واسه همین برام سواله 

جدن چرا ؟؟ 

اینجور آدمایی ارزش ندارن بچشون هم مثل خود‌شونه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
منم عمه اش هستم 😍اونا هم حق ندارن رو پروفایل بقیه نظر بدن 

پروفایل تو عکس بچه اوناست عزیزم😅 

تو احتمالاً خودت بچه نداری 

ان‌شاءالله وقتی بچه دار شدی متوجه میشی که بیشترین حق از بچه رو مادرش داره 

۹ ماه شکم داری واقعاً سخته... 

بعدم زایمان فاجعه است... 

من تا قبل اینکه باردار شم نمیدونستم ولی الان میفهمم یه مادر چه زجرهایی رو تحمل میکنه

خدا..

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792