2777
2789
عنوان

Hpv دارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفاده از نوره برای درمان  در خانه کاربردی است. نوره  اصل می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و دارای خاصیت ضد عفونی کننده است. همچنین با دفع سودای بدن می‌تواند بافت  را از بین ببرد

عزیزم اول مطمئن شو خودت و همسرت واقعا درگیر هستین یا نه به یه دکتر اکتفا نکن ،براساس تجربه خودم میگم

من ۶ سال پیش یه مدت خیلی استخر میرفتم بعد یه مدت دیدم دونه مثل زگیل زده ناحیه بیکینی ،شوهرمم ۱ دونه زد خلاصه رفتم متخصص زنان گفت مشکوکم ولی صبر کن ۱ هفته بعد برا شوهرم ازمایش نوشت انجام داد همسرم جواب ازمایش به یه دکتر اقا نشون داد گفت سرطان باورت میشه چه حال بدی داشتم ،خلاصه من دوباره دکتر رفتم دکترم گفت زگیل نیست فقط حساس بدنت ایتخر نرو و وقتی جواب ازمایش همسرم دید گفت چیزی نیست یه محلول دست ساز داد همسرم استفاده کرد خوب شد خودمم بعد ۲ هفته خود به خود خوب شدم ،اینارو گفتم تا بهت بگم تا خیالت همه جوره راحت نشده نه خودتو ناراحت کن نه شوهرتو قضاوت کن ،برفرض اگر هم باشه ممکن شما استخر رفتی الوده شدی به همسرت منتقل کردی 

فقط رابطه جنسی نیست ،اینجا فضای پر تنش ،زندگیتو بخاطر تصور خراب نکن اگر مطمئنی همسرت راه اشتباه رفته برخورد کن و اگر شک داری مطمئن شو 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
لیزر که همش ضدعفونی میشخ وسلفون میکشن درصدش خیلی کمه 

ولی من خواهرم کادردرمانه از دکتر پرسید که متأسفانه این ویروس با الکل از بین نمیره و از سلفون هم ممکنه عبور کنه🤦

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
زیگیلش کامل خوب شد ؟ هزینه اش مهم نیست

آره بابا کاملللل خوب شده ببین یکسالی درگیرهستیا ورزش پیاده روی مصرف پاورفیت و چیزای ویتامین سی بشدتتتت بالا ببر،شادباش،دوستم خوب شده راحت شاد شنگول هفته پیشم رفته بود مجارستان ،بااین وضع مالی ضعیفیم داره

ولی من خواهرم کادردرمانه از دکتر پرسید که متأسفانه این ویروس با الکل از بین نمیره و از سلفون هم ممکن ...

عزیزم اینطور باشه همه زنا زگیل  میگیرن وقتی استریل میشه هیچ مشکلی نداره میتونی سرچ کنی بخونی 

از خود زگیل نمونه میگیرن میزارن روی یک تیکه شیشه مانند میبری ازامیشگاه. مثل پاپ اسمیر

درد داره 

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️