2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم با دختر داییش رو فهمیدم

3804 بازدید | 106 پست

چند وقت پیش تاپیک زده بودم راجبش

خیلی وقت بود شک داشتم به خاطر رفتاراشون

فهمیدم شوهرم قبل از ازدواج با من با دخترداییش که دو سال از خودش بزرگتره تو رابطه بوده و رابطه جنسی هم داشتن

با من سنتی ازدواج کرده و باهام خوب نبود و چند شب قبل از عقدمون هم باز باهم رابطه داشتن

با اینکه نامزد بودیم

من اینا رو چند روزی پیش فهمیدم اونم از چت های تلگرامشون و تاریخ چتا

نتونستم شات هم بردارم هم چون فرصت خیلی کمی داشتم

الانم دختر داییش هنوز کرم میریزه هم حضوری و هم اینستاش پست میفرسته

این سین میزنه جواب نمیده و تو حضوری هم رو نمیده بهش

ولی ممکنه که فیلمش جلوی من باشه

الان من یه دختر چند ماهه دارم و نمیدونم باید چیکار کنم

من شوهرمو تا سر مرگ دوس داشتم و الان نمیدونم چطوری با گذشتش کنار بیام یا نمیدونم الانم خیانت می کنه یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پناه بر خدا🫪

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~صبر چگونه میکنی، بر این همه جفا علی/بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

هیچی دیگه معذرت میخوام گ ه زده شد به زندگیت

چون دیگه هیچی مثل قبل نمیشه زندگی ای هم که خیانت توش وارد بشه دیگه زندگی نمیشه.بعنوان یک زن که تجربه ی خیانت داشته همسرم بهت میگم.فقط بخاطر بچه ت دیگه کنارش میمونی اونم تا زمانی که بتونی حضانت بچه رو ازش بگیری

نمیتونم بهت راه حل بدم و قضاوتت کنم قاضی فقط خداست فقط برای ارامش دلت و حال خرابت دعا میکنم به حق امام حسین خدا کمکت کنه و نجاتت بده

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

😢😢

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

نه مجرده

من یه دعا بلدم برا جدایی بین دوحرام فقط باید رو اسپند بخونی دودش بدی وایسا تادعا رو برات بفرستم

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 
مگه سخته فیلم بازی کنه جلوت؟اگر نمبخوای جدا شی بیخیال شو زندگیتو کناگر تحمل نداری حواستو جمع کن جداش ...

دارم دیوونه میشم

هنوز دوسش دارم و الان اخلاقش باهام خیلی بهتر شده

بعد کار میاد خونه

گوشی دستش نمی گیره زیاد

ولی می ترسم همش فیلم باشه