2777
2789
عنوان

Hpv دارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 167 پست
مرسی بچها باهاتون حرف میزنم آروم میشم بخدا آرزومه یه زندگی آروم از اول ازدواج یا کیست داشتم یا حامله ...

نگران نباش اینکه قطعا مریض نمیشی میگن ریسک شمابالاتره والا طرف سکته میزنه یه دفعه میمیره به این چیزا فکرنکن دوستم درمان کرده بهش گفت حاملشو خودش بچه نخاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره زگیل داشتین یا زائده؟ زائده گوشتی همون زگیله دیگه😕

نه فرق داره زگیل زاییده گوشتی هس که ویروسی هس. ولی من زاییده گوشتی داشتم خود به خود تو بارداری اومد بعد بارداری از بین رفت. ظاهرشون مثل همه فقط با آزمایش و نمونه برداری مشخص میشه. اولش دکتر تا دید گفت شوهرتم داره گفتم نه. گفت پس خیالت راحت باشه ولی واسه محکم کاری نمونه میگیریم

من رفتم دکتر  عکس زگیل شوهرم رو نشون دادم دکتر گفت شوهرت خیانت کاره گفت زگیل 99 درصد از رابطه م ...

چجوری هکش کردی

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

ببخشید میپرسم زگیل ها همونجوری هستن که توی عکسای اینترنی هست؟ من مشکوک شدم بخودم حدود یک هفتست دوتا ...

بگو برای تست پاپ اسمیر یه تست اچ پی وی هم بنویسه دکتر.من همیشه برای تست پاپ اسمیر میرم میگم برام تست اچ پی وی هم مینویسه

خوب میشی. اصلا نترس. به خودت مسلط باش تحت نظر یه دکتر خوب باش اون سیستم ایمنیتو قوی می‌کنه و بدنت ویروس رو دفع می‌کنه. اینجا تاپیک نزن میان الکی میترسونتت و اطلاعات کاملا غلط بهت میدن. رابطه پرخطر نداشته باش سیگار مشروب بزار کنار یک سال رعایت کن قول میدم از بدنت میره