مرسی بچها باهاتون حرف میزنم آروم میشم بخدا آرزومه یه زندگی آروم از اول ازدواج یا کیست داشتم یا حامله نمیشدم یا لاپاراسکوپی داشتم الآنم این بلا سرم اومده خسته شدم
نه نداشتم تو از رابطه جنسی گرفتی؟ میترسم بندازم گردن شوهرم ولی تقصیر اون نباشه
بله از رابطه من چندین ساله مبتلا هستم پیش هزارتا دکترم رفتن اینکه میگن استخر و لیزر همش برا همینه ک زندگی ها از هم نپاشه عزیزم ۱۰۰درصد از رابطه جنسی هستش اگر با کسی غیر شوهرت رابطه نذاشتی مطمعن باش از اون گرفتی حالا چنتا چیز میگم حتما انجام بده اول اینکه اصلااااا رابطه دهانی یا مقعدی نداشته باش خدایی نکرده تو دهنت نزنه من پیش ی متخصص رفتم گفت اگ میخوای از بدنت دفع بشه رابطه جنسی با شوهرت نداشته باش تا زمان خوب شدن هر دو در صورتی ک دکترا بخاطر اینکه زن و شوهر هستید میگن اشکال نداره رابطه داشته باش اگر خودت رو خوب تقویت کنی و رعایت کنی انشالله از بدنت دفع میشه اگر رعایت نکنی خدا نکرده باعث سرطان دهانه رحم میشه
عزیزم تنها راه کنترلش اینکه سیستم ایمنی بدنتو بالا ببری.استرس بشدت برات سم هستش.با توکل به خداوند درمانتو شروع کن.آرامشتو حفظ کن.صبحها نیم ساعت برو پارک پیاده روی.رو نیمکت بشین و لذت ببر.صبحها قبل صبحونه و ظهرها قبل ناهار کپسول پاورفیت بخور برای سیستم ایمنی عالیه.میوه و سبزیجات مصرف کن.تغذیه تو اصلاح کن و چیزای مضر نخور.از زردچوبه توی غذاهات زیاد استفاده کن.واکسن گارداسیل بزن در سه نوبت. ۰ و ۲ و ۶ ماه. زیر نظر یه پزشک خوب درمانتو شروع کن و توکل کن به خدای مهربون.