2777
2789
عنوان

Hpv دارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 167 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگم شاید خودم گرفتم از میز معاینه دکتر یا یه جلسه رفتم استخر و.... نمیدونم دارم میمیرم

اینو جلو شوهرت نگیا یه چیزیم ازت طلبکار میشه..ولی کلا دکترا میگن به احتمال خیلی زیاد جنسیه راه انتقالش پس بیخود نگو شاید از خودت بوده

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
اگر زیگیل نزده باشه ک نمونه برداری باشه و تو خونش باشه اصلا نشون نمیده

اگه انقد کوچیکه که شما میگین پس از کجا باید متوجه شد؟ چون ممکنه اصلا قسمتی باشه که دیده نشه

Belle سابق
نه نداشتم تو از رابطه جنسی گرفتی؟ میترسم بندازم گردن شوهرم ولی تقصیر اون نباشه 

عزیزم قبلا راهنمایت کردم الان که مطمئن شدی برو جراح زنان خیلییییی خوب شهرتون مخصوص همین مریضی کلپوسکوپی کن که ببینن تغییر شکل نداده یامشکل دیگه پیش نیومده کلییی بهت دارو میده قرص پاورفیت بگیربخور ۶ماه یبار نمونه بگیر،..دوستم تایپ۱۶و۱۸داشت سرطانی بود سرطان رحم داشت ۲۶سالشه اون بافت ناحیه برداشت الان جوابش منفیه وراحت زندگی میکنه۶۰میلیونی هزینه کرد

چ دکتری باید رفت

من پارسال دو جلسه رفتم لیزر از اون موقع

یه دونه دونه هایی میزنه رو بدنم

دوبار رفتم پیش دوتا متخصص زنان گفت اینا زگیل نیست

ولی هنوز میزنع گاهی

نمیدونم چ دکتری برم چ کار کنم

پاپ اسمیرم ندادم

مرسی بچها باهاتون حرف میزنم آروم میشم بخدا آرزومه یه زندگی آروم از اول ازدواج یا کیست داشتم یا حامله نمی‌شدم یا لاپاراسکوپی داشتم الآنم این بلا سرم اومده خسته شدم

نه نداشتم تو از رابطه جنسی گرفتی؟ میترسم بندازم گردن شوهرم ولی تقصیر اون نباشه 

بله از رابطه من چندین ساله مبتلا هستم پیش هزارتا دکترم رفتن اینکه میگن استخر و لیزر همش برا همینه ک زندگی ها از هم نپاشه عزیزم ۱۰۰درصد از رابطه جنسی هستش اگر با کسی غیر شوهرت رابطه نذاشتی مطمعن باش از اون گرفتی حالا چنتا چیز میگم حتما انجام بده اول اینکه اصلااااا رابطه دهانی یا مقعدی نداشته باش خدایی نکرده تو دهنت نزنه من پیش ی متخصص رفتم گفت اگ میخوای از بدنت دفع بشه رابطه جنسی با شوهرت نداشته باش تا زمان خوب شدن هر دو در صورتی ک دکترا بخاطر اینکه زن و شوهر هستید میگن اشکال نداره رابطه داشته  باش اگر خودت رو خوب تقویت کنی و رعایت کنی انشالله از بدنت دفع میشه اگر رعایت نکنی خدا نکرده باعث سرطان دهانه رحم میشه

عزیزم تنها راه کنترلش اینکه سیستم ایمنی بدنتو بالا ببری.استرس بشدت برات سم هستش.با توکل به خداوند درمانتو شروع کن.آرامشتو حفظ کن.صبحها نیم ساعت برو پارک پیاده روی.رو نیمکت بشین و لذت ببر.صبحها قبل صبحونه و ظهرها قبل ناهار کپسول پاورفیت بخور برای سیستم ایمنی عالیه.میوه و سبزیجات مصرف کن.تغذیه تو اصلاح کن و چیزای مضر نخور.از زردچوبه توی غذاهات زیاد استفاده کن.واکسن گارداسیل بزن در سه نوبت. ۰ و ۲ و ۶ ماه. زیر نظر یه پزشک خوب درمانتو شروع کن و توکل کن به خدای مهربون.