من شوهر سابقم تا فهمیدم داره بارو بندیل رو جمع کردم چون فهمیدم خیانت کرده فقط از زگیل نفهمیدم ها از سیم کارتش پرینت درآوردم و چمدون جمع کردم تموم کردم اینجور آدما کثافتن
با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا شوهری که زگیل تناسلی زده باید تا تهش بری ببینی چرا
ی درصد خیانت کرده باشه اصلا باید بره به جهنم از نظر من
با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم
من باهاش کلا رابطه نداشتم مشکل داشتیم نمیخواست حل بشه