2777
2789
عنوان

Hpv دارم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 167 پست

عزیزم برو با شوهرت صحبت کن دنیا ک ب آخر نرسیده ..بچه دار هم میتونین بشین هر سالم میری فریزشون میکنی خشک بشن..برو ب شوهرت بگو چیکار کرده ک اینجور شده ...شاید اون چیزی ک تو فک میکنی نباشه یا قبل از ازدواجتون بوده باشه به هر حال اتفاقیه ک افتاده ب فکر درمانش باش

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرم چی بگم می‌دونه این آزمایش دادم چند روزه دارم گریه میکنم میگه غصه نخور خوب میشه  چی بگ ...

حالا دیگه محاکمه کردنش چه فایده ای داره ؟

اما فقط بهش بگو دکتر گفته شوهرت الوده بوده ،نمیخوام بدونم چه جوری و کی 

اما باید همه تلاشمون رو کنیم که رفع بشه 

همین

نمیدونم بهش اعتماد دارم ولی ازش نپرسیدن میترسم از بعدش

نپرس عزیزم دردی دوا نمیشه حالتو بد می‌کنی 

زودتر برو دکتر و درمان کن هم خودت هم همسر

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

انشالله که خوب میشی الان که دیگه خیلیادارن این درد و درمان هم که داره راههای مختلف

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊