2789
خانومی چیکار کردی؟بهتری؟

سلام رفتم پای مرغ گرفتم دو روز سوپ جو درست میکنم  میخورم  یکم سوزش کمتر شده پماد انتی هموریید هم گرفتم رنگ کارتون پماد زرد و سفید هست   خیلی ممنون خبر گرفتی به  نظرت همین طوری رعایت کنم برنمیگرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام رفتم پای مرغ گرفتم دو روز سوپ جو درست میکنم  میخورم  یکم سوزش کمتر شده پماد انتی همور ...

سلام پماد رو هر روز استفاده کن هر روز هم باید دفع داشته باشی پیاده‌روی و آب و سوپ و سالاد کاهو بخوری،چای پررنگ و تافتون لواش بربری زیاد نخوری،یه یک هفته روز هر روز دفع داشته بشی دیگه خوب میشی ولی بازم باید رعایت کنی دیگه مستعد یبوست هستی یکبار اینجوری اذیت شدی احتمال اینکه در طول سال دو سه بار دیگه همین حالت‌ها برگرده هست باید مراقبت کنی انشاالله سلامت باشی

خانومی چیکار کردی؟بهتری؟

تا به حال از کسی شنیدی یا جایی دیدی  رو ی لابیا کوچیک کیست در بیاد کیست بارتولن نمیگم  ۳ تا کیست کوچیک اندازه عدس همون جام در اورده بود دو بار رفتم عمل کردم  نتونستم راه برم بعد یبوست گرفتم زخم شد میسوخت   از هر کسی میپرسم میگن نه نشنیدیم اونجا کیست در بیاد اصلا خانوادهمون همچین مشکل کیست نداشتن   یک سری ۵تا بخیه زد سری دوم عمل ۶ تا بخیه زد اصلا نمیتونستم راه برم 

تا به حال از کسی شنیدی یا جایی دیدی  رو ی لابیا کوچیک کیست در بیاد کیست بارتولن نمیگم  ۳ ت ...

نه والا نشنیدم ولی یبوست بعد جراحی برای خیلیا پیش میاد یه چند وقت مراقبت کنی حل میشه

نه والا نشنیدم ولی یبوست بعد جراحی برای خیلیا پیش میاد یه چند وقت مراقبت کنی حل میشه

پس برای همون هست بعد عمل هی یبوست میگیرم   تازه جای بخیه هام یکم خوب شدن یبوست گرفتم