2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روغن زیتون یا خود زیتون

روغن زیتونم خوبه روی سالاد بریزی ولی برای من خود زیتون از همه چی بهتره حتی از میوه و آلو ... و بعدم توت خشک خیلی خیلی خوبه حتما زیتون و توت خشک امتحان کن روزی نیم ساعت پیاده‌روی کن الان هوا گرم و خشکه یبوست تشدید میشه حتما روزی حداقل ۵_۶لیوان آب بخور چای پررنگ نخور

آخ آخ میفهمم

ببخشید اگه تونستی جوابم بده فردا منتظرم من عمل کردم داخل واژنم روی لابیا ۳تا کیست بود تا حالا از کسی شنیدی هم چین مشکلی پیدا کنن  کیست بارتولن نیست  دو بار پشت سر هم عمل کردم در اوردم به خاطر اون نتونستم برم دستشویی چون کسی ندارم پیشم وایسته بعد یبوست گرفتم حالا زخم شده

روغن زیتونم خوبه روی سالاد بریزی ولی برای من خود زیتون از همه چی بهتره حتی از میوه و آلو ... و بعدم ...

فردا میرم زیتون میگیرم روغن زیتون زیاد خوردم ولی از موقعی که این مشکل پیش اومده زیتون نخوردم 

ببخشید اگه تونستی جوابم بده فردا منتظرم من عمل کردم داخل واژنم روی لابیا ۳تا کیست بود تا حالا از کسی ...

پماد رکتول یا ام‌جی از داروخانه بگیر روزی یک بار استفاده کن طرز مصرفشم تو جعبه نوشته برای درد یا زخم و سوزش خوبه ولی باید اول یبوستت و رفع کنی‌،کاهو بگیر با روغن زیتون بخور،شب میخوای بخوابی روغن زیتون بریز روی شکمت حالت دایره مانند از دور نافت شروع کن ماساژ بده کم‌کم دایره‌ها رو بزرگ کن کل شکمت و با روغن زیتون ن ماساژ بده،کف پاهاتون با روغن زیتون چرب کن پلاستیک بکش تا صبح کلافه میشی ولی حتما انجام بده،نون بربری و لواش و تافتون نخور وعده غذایی سنگین با برنج نخور همون ۶_۷تا قاشق برنج بخور بقیه‌ش سالاد کاهو و روغن زیتون،آب یخ نخور آب از شیر بخور حتما روزی ۷_۸تا لیوان آب بخور چای پررنگ نخور اکر تونستی فعلا اصلا چای نخور اگر کیوی پیدا کردی بخر، انجیر خشک بنداز تو روغن زیتون یک روز بمونه صبح ناشتا بخور روش هم آب جوش بخور اگر مزشو دوست نداری‌،با پای مرغ سوپ جوی رقیق درست کن اون حالت ژلاتینی مانند پای مرغ ملین هست سعی کن هر وعده سوپ و سالاد با مقدار کمی برنج بخوری انشاالله چند روز رعایت کنی بهتر میشی ولی چون یبوست شدید داری احتمال اینکه به زودی یبوست برگرده هست تا یک ماهی حواست به خوراک و پیاده رویت باشه اون پمادهایی که گفتم هم‌یکیش و بگیر استفاده کن رکتول بهتره

پماد رکتول یا ام‌جی از داروخانه بگیر روزی یک بار استفاده کن طرز مصرفشم تو جعبه نوشته برای درد یا زخم ...

الان از همین صحفحه برام نوشتی عکس میگیرم از از الان شروع میکنم همه را انجام میدم الا ن میرم روغن زیتون میارم برا شکمم وپاهام خیلی ممنون کسی ندارم دعا کن خوب بشم

الان از همین صحفحه برام نوشتی عکس میگیرم از از الان شروع میکنم همه را انجام میدم الا ن میرم روغن زیت ...

ببین خواستی تاپیک بزنی عنوانش رو ننویس یبوست،مثلا بنویس دخترا یبوست دارم چیکار کنم؟یا بنویس یبوست با چی درمان میشه؟یه همچین چیزی بنویس که جلب توجه کنه خانوما بیان تو تاپیکت یک کلمه‌ای ننویس