2777
2789
عنوان

تجربه پیشگویی

104 بازدید | 12 پست

من چند وقتی تو گوشم صدای آدم ها میاد یا زنگ تلفن یا صدای زنگ در......بعد مثلا میرم تو پذیرایی ببینم صدای زنگ چیه یا کسی آمد میبینم چیزی نبوده....بعد دقیقا چند ثانیه بد همون اتفاق میوفته....‌همون صدا زنگ همون آدم ک صداش تو‌ذهنم بود میاد...یعنی چی اینا

الان حسن به من چیه ؟ 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نیست ....اینا ک‌گفتم در مورد خودم بود

اهان منم تجربه داشتم که وقتی دارم با یکی حرف بزنم چند لحظه بعدش هم ببینم و اتفاق بیفته 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

[QUOTE=296639859]اهان منم تجربه داشتم که وقتی دارم با یکی حرف بزنم چند لحظه بعدش هم ببینم و اتفاق بی ...

اگر خودت نخوای این اتفاق نمیفته 

ربطی ندارد یهو توذهنت میاد..‌‌.اصلا دست خودت نیست

خب داستان زندگی من کلا فرق می‌کنه 

اما بازم چیز ترسناکی نیست 

مثلا گاهی پیش میاد که یکی رو ببینم بعد حس کنیم چند ساله که میشناسیمش در صورتی که فقط یکبار دیدیمش

خیلی چیزا هست که دلیلشو نمی‌دونیم